Αστρολογία 30-31/10 Μια Ευκαιρία πριν τον Ανάδρομο

sxeseis-4-simadia-teloys

Αστρολογία 30 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (27: 36 στον Σκορπιό).

Αστρολογία : Κοινωνικές συνδέσεις, διπλωματική επικοινωνία και δεκτική συνειδητοποίηση σηματοδοτούν αυτή την διέλευση.

Είναι η ιδανική στιγμή να διαπραγματευτείτε συμβόλαια ή συμφωνίες, καθώς η επικοινωνία ρέει ευκολότερα.

Επικεντρωθείτε στο να επιτύχετε αμοιβαία ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο.

zodia-taro-45

Μια αμοιβαία νίκη μπορεί εύκολα να επιτευχθεί τώρα. Τόσο πολύ μάλιστα, που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε μόνο αυτά που πιστεύετε πως θέλει να ακούσει ο άλλος (πράγμα που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα έξυπνο).

Αυτή είναι επίσης μια εποχή που εκτιμάτε και εκφράζετε περισσότερο την ομορφιά, την απόλαυση και τη σεξουαλικότητα. Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιον (ερωτικά, φιλικά ή ακόμα και με κάποιον αντίπαλό σας!). Μιλάτε απαλά και ακούτε δεκτικά και αυτό μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα. Μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ή από την παρατήρηση τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία 31 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (27:38 του Σκορπιού, έως τις 20 Νοεμβρίου)

Αστρολογία : Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες. Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και ο «σταθμός»). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

Η φάση της αναδρομής του Ερμή είναι συνήθως μια καλή εποχή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε. Να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί για να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Είναι χαρακτηριστικό για νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχαμε προβλέψει να προκύπτουν αργότερα μέσα στον ανάδρομο κύκλο, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα.

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ., υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε δράση) κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή.

Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κάποια έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογια 31 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (27:38 του Σκορπιού, έως τις 20 Νοεμβρίου)

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο κατά τον σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές).

Μένετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές. Είναι σύνηθες να χρειαστεί να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθησή σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας. Για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το οποίο δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να το ξανακάνετε. Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε. Αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους). Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098