Αστρολογία 31/10-01/12 Η ειλικρίνεια είναι ερεθιστική τώρα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

Στις 31 Οκτωβρίου 2018 ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη για να μείνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Καιρός να σκεφτείτε θετικά, να δείτε την ευρύτερη κατάσταση και να μοιραστείτε το όραμά σας! Ξεχάστε το παρελθόν και μη δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Πού θέλετε να πάτε στη συνέχεια; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να οραματιστείτε ένα πιο φωτεινό μέλλον!

Ο Ερμής κυριαρχεί στην καθημερινή μας σκέψη και την επικοινωνία, τις επαφές και τις καθημερινές μας μετακινήσεις, τα σύντομα ταξίδια, τις συναλλαγές και όλες τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στους πλανήτες στην αστρολογία.

zodia-taro-45

Όταν ο Ερμής διέρχεται μέσω ενός συγκεκριμένου ζωδίου, αυτό το ζώδιο επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που μιλάμε και συνεργαζόμαστε με τους γύρω μας.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο γεμάτο με συναρπαστικές μελλοντικές δυνατότητες, όραμα και περιπέτεια! Είναι απλοί, ενθουσιώδεις και παρορμητικοί, πάντα σε αναζήτηση για νέες εμπειρίες.

Καθώς ο Ερμής ανεβαίνει στο άλογο και τεντώνει το τόξο του Τοξότη προς μακρινούς ορίζοντες, προετοιμαστείτε να εξαφθεί η φαντασία σας με την υπόσχεση καινούργιων οραμάτων και απεριόριστων δυνατοτήτων!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

Τα καλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον Ερμή στον Τοξότη:

• Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα. Για ποιο λόγο γίνονται όλα; Τι θέλετε από τη ζωή σας;

• Αναζητήστε νόημα στις καθημερινές σας εμπειρίες. Αυτά που μέχρι πριν από ένα λεπτό φαίνονταν ανόμοια και ασύνδετα μπορεί να αρχίσουν να συνδέονται μέχρι να αποκαλύψουν ένα μοτίβο για σας τώρα. Γι ‘ αυτό δώστε προσοχή!

• Οραματιστείτε το μέλλον σας. Κάντε μια δημιουργική απεικόνιση ή γράψτε ένα σενάριο περιγράφοντας τη ζωή σας ακριβώς όπως θέλετε να είναι. Απλά αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο..

• Διαβάστε για ξένους πολιτισμούς, ταξιδέψτε ή μάθετε μια ξένη γλώσσα. Το μυαλό σας διψάει για γνώση τώρα και για κάτι νέο και εξωτικό, οπότε κάντε την επιλογή σας!

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

• Μελετήστε ένα απαιτητικό ή εμπνευσμένο θέμα. Αυτή την περίοδο το μυαλό σας είναι πιο ανοιχτό σε αφηρημένες έννοιες, οπότε μη διστάζετε.

• Γελάστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά τον Ερμή στον Σκορπιό με τις μεγάλες, μελαγχολικές σιωπές του και τις καυστικές παρατηρήσεις, είναι επιτέλους καιρός να χαλαρώσετε τις άμυνες σας και να γελάσετε σαν τον παλιό καιρό.

• Πείτε όσα σας απασχολούν. Η ειλικρίνεια είναι πολύ ερεθιστική τώρα, οπότε γιατί δεν σταματάτε τις υπεκφυγές και απλά πείτε αυτό που θέλετε να πείτε;

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

• Πουλήστε τις ιδέες σας. Αυτή είναι μια ονειρεμένη περίοδος για γκουρού, πωλητές, πολιτικούς και ιερείς σε όλο τον κόσμο! Καθώς το μυαλό μας διψάει για νέες ιδέες και για κάτι στο οποίο μπορούμε να πιστέψουμε και για το οποίο μπορούμε να ενθουσιαστούμε, αυτοί που έχουν κάτι να πουλήσουν μπορούν πραγματικά να αναγνωριστούν τώρα. Οπότε κάντε το βήμα σας! Κάντε κάτι φιλόδοξο. Χρησιμοποιήστε εικόνες και γραφικά.

• Συμμετέχετε σε μια έντονη συζήτηση. Οι συζητήσεις τείνουν να γίνονται παθιασμένες με τον Ερμή στον Τοξότη οπότε αν πάντα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι για πρώτη φορά (ή κάποιο επιχείρημα), ορμήστε. Η ελευθερία του λόγου είναι δεδομένη τώρα, οπότε έχετε μια καλή πιθανότητα να ακουστείτε.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

• Εξερευνήστε τις δυνατότητές σας. Μπορεί να πρόκειται για τις πνευματικές σας ικανότητες ή το ενδεχόμενο όφελος που μπορείτε να πάρετε από μια ιδέα, ή από ένα φάσμα ελπιδοφόρων ιδεών. Αφήστε περιθώρια στο μυαλό σας για να εξερευνήσει κάθε πιθανή κατεύθυνση. Προς το παρόν απλά παίξτε -δε χρειάζεται να δεσμευτείτε ακόμα! Μπορείτε να ανησυχήσετε μόνο για ό,τι είναι εφικτό και όχι για κάτι μετά τις 17 Δεκεμβρίου.

• Μιλήστε. Τραγουδήστε. Φωνάξτε. Φωνάξτε και βγάλτε τα όλα από μέσα σας! (Μάλιστα αρκετοί διάσημοι τραγουδιστές έχουν Ερμή στον Τοξότη)

• Επικοινωνήστε το όραμά σας!

zwdia-taro-astra

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

Οι προκλήσεις με τον Ερμή στον Τοξότη

• Προσέξτε να μη γίνεστε πολύ ωμοί καθώς και την έλλειψη τακτ. Ο Τοξότης δεν έχει μεγάλη υπομονή με τις φιλοφρονήσεις, αλλά μπορεί να πληγώσετε ακούσια κάποιον με τα λόγια σας. Οπότε κρίνετε την κατάσταση ή παρέμβετε ανάλογα!

• Ο Ερμής στον Τοξότη τείνει να είναι απρόσεκτος και ανυπόμονος με τις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα, αν υπογράφετε μια σύμβαση, ανεξάρτητα από το πόσο βαρετό σας φαίνεται εκείνη τη στιγμή.

• Μπορείτε κάλλιστα να δώσετε ένα σωρό υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε τώρα. Οι προθέσεις σας είναι αναμφίβολα καλές. Αλλά ο ενθουσιασμός σας φεύγει την ίδια ώρα με εσάς.

prodosia

Αστρολογία  Ερμής στον Τοξότη: Αισιοδοξία, Ενθουσιασμός, Όραμα!

• Ετοιμαστείτε για δυνατές φωνές… Αν έχετε ευαίσθητα αυτιά-ας πούμε ότι έχετε τον Ερμή στον Καρκίνο ή τους Ιχθύες -τότε μπορείτε να βρείτε τα υψηλά ντεσιμπέλ του Ερμή στον Τοξότη πολύ δυνατά για να τα αντιμετωπίσετε. Πάρτε ωτοασπίδες.

• Προσέξτε την έλλειψη συγκέντρωσης ή το σύντομο διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε κάτι. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι συνεχώς σε κίνηση και σε διαρκή αναζήτηση για κάτι που θα τον ενθουσιάσει. Χάνει, όμως, εύκολα το ενδιαφέρον του και συνεχώς μετακινείται από τη μια ιδέα στην άλλη. Για να κολλήσετε πραγματικά με κάτι, θα πρέπει να μιλάει στην ψυχή σας.

• Κάντε ένα διάλειμμα! Οι συζητήσεις μπορεί να έντονες αυτή την περίοδο, οπότε βεβαιωθείτε ότι παίρνετε ανάσες σε τακτά χρονικά διαστήματα – ιδιαίτερα αν έχετε τον Ερμή σε ζώδιο του αέρα.

• Μπορείτε εύκολα να παραβλέψετε τη λογική και τα γεγονότα με όλη αυτή την έξαψη-να είστε προσεκτικοί με τις πειστικές αλλά λανθασμένες εξηγήσεις.

zodia-zvdia-75

• Αυτή δεν είναι μια καλή στιγμή για την εφαρμογή ιδεών που χρειάζονται προσεκτική φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αφήστε το για μετά τις 17 Δεκεμβρίου, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και αρχίζει να επικρατεί μια πιο ορθολογική και προσγειωμένη στάση.

Σκεφτείτε αυτή την περίοδο, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου του 2018 ως μια χρυσή εποχή για να εξερευνήσετε τολμηρές ιδέες.

Με τον Ερμή στον Τοξότη μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, έχουμε λόγους να περιμένουμε μια ένεση ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στην αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

300x300a

Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να διώξετε μακριά τις μπερδεμένες καταστάσεις, να αναζητήσετε καινούργια οράματα και να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες.

Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν ένα μακρινό όνειρο αυτή τη στιγμή, μπορεί κάλλιστα να είναι ένα πρώτο βήμα προς μια νέα πραγματικότητα.

Ανακαλύψτε αυτό με το οποίο παθιάζεστε! Ποτέ δεν ξέρετε. Μπορεί να υπάρχουν μία ή δύο ιδέες εκεί που θα συμβούν στο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11