αστρολογια έκλειψη Ηλίου στις 13/09

imerisies-provlepseis-deytera-21-4

αστρολογια  έκλειψη Ηλίου στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015

Αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι επίσης και μία (μερική) έκλειψη του Ηλίου ορατή από τις περιοχές της Νότιας Αφρικής και της Ανταρτικής. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνει ότι συνολικά επικρατεί μια έντονη θέληση από την ανθρωπότητα να στραφεί περισσότερο σε έναν πιο υγιή τρόπο διαβίωσης, να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον εαυτό μας ως ύπαρξη καθώς και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής. Ακόμη, τονίζεται περισσότερο και το αίσθημα ύπαρξης ενδιαφέροντος για τους διπλανούς μας και θέληση για παροχή βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται πραγματικά.

Όμως η ταυτόχρονη ύπαρξη μίας Ηλιακής έκλειψης κάνει όλα τα προαναφερόμενα αισθήματα πάρα πολύ έντονα…. καθώς επίσης την κάθε ημέρα ακολουθούν όλων των ειδών εκπλήξεις. Σύμφωνα με αυτά που φανερώνουν τα άστρα, τα πράγματα τελικά τείνουν να έχουν διαφορετική εικόνα από εκείνη που εμείς έχουμε στο μυαλό μας ή αναμένουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας , με αποτέλεσα σε κάποιους τομείς να νιώσουμε ακόμη και αβοήθητοι ή εντελώς ανίσχυροι μπροστά σε αυτές τις Κοσμικές Συμπαντικές Δυνάμεις.

Η συγκεκριμένη έκλειψη του Ηλίου συμβαίνει σε μία πάρα πολύ δυνατή ενεργειακά ημερομηνία. Θα θαμπωθούμε σίγουρα από την πρόοδο που θα υπάρξει τόσο στα προσωπικά μας ζητήματα όσο στα Συμπαντικά. Με το Χείρωνα να στέκεται ακριβώς απέναντι από τον πλανήτη Ήλιο και τη Σελήνη, θα νιώθουμε αρκετά συχνά ανήμποροι να χειριστούμε τα όποια ζητήματα, ιδίως τις στιγμές που ο Χείρων θα μας αιχμαλωτίζει σε ιστορίες του παρελθόντος μας, ξυπνώντας μέσα μας παλιές και οδυνηρές -ακόμα αγιάτρευτες- πληγές. Το παρελθόν μάλιστα προβλέπεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα μας και γύρω στα μέσα του Σεπτέμβρη , στις 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν, όταν ο πλανήτης Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία (η οποία θα κρατήσει ως τις 10 Οκτωβρίου του 2015).

zodia-taro-45

Πάλι καλά, που η φιλανθρωπική ουσία και δύναμη του πλανήτη Δία, θα επηρεάσει αρκετά όλο το σύμπαν ώστε να παρουσιαστεί μια κάποια διέξοδος από όλο αυτό τον πόνο και το δράμα. Βέβαια είναι σοφό να θυμόμαστε πάντα και ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίσταση πως οι πραγματικές λύσεις έρχονται όταν η καταιγίδα έχει τελειώσει εντελώς και όχι όταν είμαστε μέσα στην καταιγίδα. Για αυτό και σας συμβουλεύω να είστε και να φέρεστε ψύχραιμα , και αν δείτε ότι παρεκκλίνετε της ήρεμης συμπεριφοράς να καταβάλετε κάθε προσπάθεια ώστε να επιβάλετε τον εαυτό σας σε μια ψύχραιμη προς τον ίδιο αλλά και τους γύρω του συμπεριφορά.

Η έκλειψη του Ηλίου θα επηρεάσει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια αυτή τη φορά δηλαδή Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθείς και ιδίως τα άτομα που γεννήθηκαν 10 με 15 του κάθε μήνα. Επίσης οι Καρκίνοι και οι Λέοντες αναμένετε να παρασυρθούν από τις δυνάμεις της έκλειψης αυτής , λόγω των όψεων που έχουν οι κυβερνήτες πλανήτες του κάθε ζωδίου στον ουράνιο χάρτη τη στιγμή υλοποίησης της.

κριός
Η έκλειψη που θα λάβει μέρος στον 6ο οίκο σας, θα τονίσει τους τομείς της Καθημερινής ζωής και της Υγείας. Βλέπετε όλη αυτή η ενέργεια που θα εξαπολύσει η έκλειψη του Ηλίου θα μεταφερθεί πάνω στην ζωτικότητα σας και στον τρόπου που εσείς αντιλαμβάνεστε και επικοινωνείτε με το σώμα σας. Η ανυπομονησία μπορεί να υπάρξει η αιτία των προβλημάτων που θα εμφανίσετε τις ημέρες αυτές, για αυτό είναι σημαντικό , ώστε να την καταπολεμήσετε και να την νικήσετε να είστε ήρεμοι εσωτερικά και εξωτερικά, να αποβάλλεται όσο γίνεται το άγχος από την διάρκεια της ημέρας σας και να φροντίσετε να έχετε μία εξίσου καλή και ισορροπημένη σε βιταμίνες και ουσιώδη συστατικά διατροφή.

ταύρος
Είστε ανάμεσα στα ζώδια που ευνοεί αυτή η έκλειψη του Ηλίου. Ο Άρης και η Αφροδίτη που θα βρίσκονται στον 4ο οίκο σας θα σας δώσουν όλη την ενέργεια που θα χρειαστείτε ώστε να διεκπεραιώστε τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας δίχως λάθη και με αποτελέσματα πλήρως θετικά. Θα σας πρότεινα να μην προβείτε σε μεγάλες αλλαγές , απλώς να φροντίσετε όλα τα ζητήματα αυτά και να διατηρήσετε μία διαύγεια εγκεφαλικά ενώ επίσης να χαρείτε και να διασκεδάσετε κάνοντας όλα αυτά. Τέλος είναι πολύ πιθανόν, κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών να εμφανιστεί και να δημιουργηθεί μια καρμική σχέση στον τομέα της αγάπης και του έρωτα.

δίδυμοι
Η έκλειψη αυτή δεν σας ευνοεί καθόλου αγαπημένοι Δίδυμοι. Ιδίως με τον κυβερνών πλανήτη σας τον Ερμή ο οποίος σιγά σιγά ελαττώνει ταχύτητα και ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, πρέπει να σκέφτεστε κάτι δυο φορές πριν το πείτε , ή το πράξετε μιας παντού παραμονεύουν κίνδυνοι που θα σας προκαλέσουν αρκετό κακό και χαος ταυτόχρονα. Για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε από πριν να παραμείνετε ψύχραιμοι και ήρεμοι κατά τη διάρκεια της έκλειψης αφού θα βρίσκετε κρυμμένους κινδύνους σε όποια πέτρα και αν σηκώνετε καθημερινά και ιδίως στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάντε υπομονή, παραμείνετε ψύχραιμοι -συγκεντρωμένοι στο κάθε τι και φυσικά δυνατοί και θα περάσει και αυτή η μπόρα.

καρκίνος
Πρέπει να μάθετε ότι μιας και ο κυβερνών πλανήτης σας είναι η Σελήνη, όποτε υπάρχει το φαινόμενο της έκλειψης η Σελήνη συμμετάσχει ακόμα και η έκλειψη είναι ηλιακή. Άρα και αυτή η φορά δεν είναι διαφορετική. Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη έκλειψη διαδραματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου , που είναι πολύ φιλικό και θετικό ζώδιο προς το δικό σας, επομένως θα υπάρχουν αρκετά θετικά και βοηθητικά για εσάς στοιχεία. Οι πιο προσωπικές σχέσεις πρόκειται να δεχθούν την ενέργεια της έκλειψης αυτή τη φορά και εκεί θα πρέπει να στρέψετε όλη σας την προσοχή. Σηκώστε το ακουστικό του τηλεφώνου και τηλεφωνήστε σε κάποια δικά σας άτομα τα οποία έχετε αφήσει λίγο πίσω το τελευταίο καιρό. Πιστέψτε με θα χαρούν ιδιαιτέρως που θα ακούσουν τη φωνή σας ξανά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

λέων
Αυτή είναι μία ηλιακή έκλειψη και μιας και ο κυβερνών πλανήτης σας εμπλέκεται πλήρως , θα ήταν αδύνατο να μη δεχτείτε μία αρκετά ισχυρή ενεργειακή επιρροή κατά το φαινόμενο αυτό. Η οικονομική σας κατάσταση αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό εξέταση κάτω από το συμπαντικό μικροσκόπιο. Η ύπαρξη περισσοτέρων εξόδων και μία αλλαγή που έχει σχέση με το μηνιαίο σας εισόδημα , θα υποστούν διάφορες αλλαγές και θα επηρεαστούν αρκετά , μαζί με άλλους τομείς του βίου σας αυτές τις ημέρες. Πιθανότατα θα χρειαστεί να προβείτε σε έναν έλεγχο οικονομικής ζημίας, αλλά πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι που θα ξεπεράσετε σχεδόν αμέσως.

παρθένος
Αυτή είναι μια τρομερά σημαντική εποχή για εσάς. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την προσωπικότητα, την ψυχή σας, τα παλιά σας λάθη, τους φόβους και τα συναισθήματα σας και φυσικά έπειτα αυτής της διαδικασίας να γνωρίζετε ότι πρόκειται να εξελιχτείτε ως άτομο ολοκληρωτικά. Προκλήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη διάρκεια της έκλειψης και η λύση για να τις αντιμετωπίσετε είναι να παραμείνετε ήρεμοι, να αναλογισθείτε επί της κατάστασης σας, και να αλλάξετε τον τρόπο αντίδρασης και συμπεριφοράς που έχετε ως αυτή τη στιγμή. Τα άστρα , το σύμπαν, η ενέργεια και όλες οι πιθανότητες τίθενται υπέρ σας.

ζυγός
Το διάστημα αυτό φαίνεστε και είστε στεναχωρημένοι. Αυτό οφείλεται σε κάποιο γεγονός από το παρελθόν όπου δεν καταφέρατε να εκτελέσετε κάτι θετικά ή με τον δικό σας τρόπο και έτσι θάψατε βαθιά μέσα σας όλη την εμπειρία, η οποία όμως από ότι φαίνεται αναδύθηκε στη σκέψη σας ξανά. Η διαίσθηση σας , σας τροφοδοτεί καθημερινά με διάφορα σημάδια ώστε να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα αυτή σας της εμπειρίας , να την αναλύσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Αυτός είναι ο λόγος και για τα περίεργα όνειρα που έχετε κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της έκλειψης. Προσπαθήστε λοιπόν να συγκρατήσετε τα όνειρα αυτά μιας και η λύση στο πρόβλημα σας βρίσκετε μέσα σε αυτά – εννοώντας στην εντατική ανάλυση των σημαδιών που υπάρχουν σε αυτά. Αν θέλετε δοκιμάστε ακόμα και να ρωτήσετε αυτό το πολυπόθητο γιατί πχ δεν συνέβη εκείνο εκεί τότε όταν είστε μέσα στο όνειρο… με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Σύμπαν σας φέρνει την απάντηση αυτή.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σκορπιός
Αυτή είναι μία εποικοδομητική για εσάς ηλιακή έκλειψη που σας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε κατανοήσετε πως όλες οι σχέσεις απαιτούν χρόνο και κόπο για να πετύχουν τελικά. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου αυτού ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να εξελιχτείτε ως άτομο τόσο φυσικά όσο και πνευματικά με τη βοήθεια και καθοδήγηση ενός προσώπου που τυγχάνει να εμπιστεύεστε απόλυτα. Οι άνθρωποι φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στη κοινωνική σας ζωή και επιβίωση αυτό το διάστημα και ερχόμενοι με σωστή συμπεριφορά σε επαφή μαζί τους , θα καλλιεργήσετε ορθά αυτή τη φορά τις σχέσεις αυτές και θα ανακάμψετε ιδίως επαγγελματικά

τοξότης
Απότομες αλλαγές στον τομέα της εργασίας και στην καριέρα σας καταφθάνουν μαζί με την ηλιακή έκλειψη. Σας συμβουλεύω να παραμείνετε ήρεμοι , όσο απότομες και αν είναι αυτές οι αλλαγές. Όταν θα έχετε επαφή με το αφεντικό σας ή τους εργοδότες ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του θέματος είναι να διαλέξετε την διπλωματική οδό. Να θυμάστε ότι όσο άδικη και αν είναι σήμερα η τροπή στα εργασιακά σας, να γνωρίζετε από τώρα μάλιστα , ότι όλη αυτή η σκληρή δουλειά που θα κάνετε δεν πρόκειται να ξεχαστεί- απεναντίας και θα αναγνωριστεί και θα λάβετε και όλα τα credits που τα αξίζετε είναι η αλήθεια. Απλά θα πάρει λίγο διάστημα οπότε κάντε υπομονή.

αιγόκερως
Η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη θα βοηθήσει τρομερά εσάς τους Αιγόκερους, ιδίως αυτή την εποχή που στόχοι στην ατζέντα σας είναι η προσωπική σας άνοδος στα επιχειρηματικά και κοινωνικά επίπεδα.Απλά καλό θα ήταν να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι άνθρωποι κατά τις περιόδους των εκλείψεων έχουν την τάση να φέρονται κάπως τρελά. Επιχειρηματικές συνεργασίες με ξένες χώρες επηρεάζονται σε αυτή την έκλειψη οπότε να αναμένετε από την μεριά τους κάποιες καθυστερήσεις αυτές τις ημέρες. Πέρα όμως αυτού, η τύχη είναι καθαρά με το μέρος σας οπότε προχωράτε άφοβα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

υδροχόος
Κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης τα εσωτερικά -πνευματικά σας ένστικτα θα ξυπνήσουν. Αν αυτό τώρα σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση σε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από την ζωή σας, αν θα συνειδητοποιήσατε τι έχετε χάσει από δικά σας λάθη ή θα βρείτε τι ήταν αυτό που πάντα θέλατε- είναι καθαρά στο χέρι σας. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις μεταφυσικές δυνάμεις που ενεργοποιήθηκαν καθ’ όλο το διάστημα της έκλειψης και να στηρίξετε πάνω τους το νέο σας πρόγραμμα επίτευξης των στόχων που θέσατε για το μέλλον ή της απόκτησης της ζωής που επιθυμητέ συνολικά. Μαζί όμως με τις μεταφυσικές δυνάμεις ας έχετε γνώση ότι θα ξυπνήσει και η ερωτική σας λίμπιντο εξίσου δυνατά. Να είστε προετοιμασμένοι σε κάθε τομέα ….

ιχθείς
Θα επηρεαστείτε αρκετά βαθιά από την ηλιακή έκλειψη. Ο τομέας της ζωής σας που επηρεάζεται πιο δυνατά από τους υπόλοιπους είναι ο τομέας που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις , τον έρωτα και τον γάμο. Μήπως η γυναίκα σας έχει αρχίσει να απαιτεί να της δίνετε περισσότερη από την ώρα ή να προσέχετε αυτά που σας λέει ή μήπως ο συνεργάτης σας νιώθει ότι τον έχετε παραγκωνίσει σε σχέση με τα ερωτικά σας; Βέβαια η επιρροή αυτή δεν είναι αναγκαία αρνητική σε ενέργεια, μπορεί κάλλιστα να είναι μία πρόταση γάμου που θα κάνετε ή θα σας γίνει στην διάρκεια του φαινομένου της έκλειψης ή η έναρξη μιας νέας κερδοφόρας και ελπιδοφόρας συνεργασίας με κάποιον πολύ σημαντικό στον επιχειρηματικό κόσμο συνεργάτη.

zwdia-zodia-astrologia-65