Αστρολογια ζωδιο Διδυμοι Οκτωβριος οικονομικα

zwdio-didymoi

Αστρολογια ζωδιο Διδυμοι Οκτωβριος οικονομικα

Πριν βάλετε εμπρός τα όποια σχέδια έχετε στο μυαλό σας αυτό το μήνα, πρώτα θα πρέπει να ασχοληθείτε με το να βάλετε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με εσάς σε μια τάξη, κάτι που τον μήνα αυτό θα πρέπει να οργανώσετε διαφορετικά καθώς θα πρέπει να δώσετε παραπάνω προσοχή στην τακτοποίηση και στην οργάνωση των πάντων αυτό τον Οκτώβριο αναγκαστικά.

Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι αν σας έρθει μια λαμπρή ιδέα στο μυαλό δεν θα πρέπει να πάρετε λίγα λεπτά και να την καταγράψετε στο τετράδιο σας το αντίθετο μάλιστα. Δύο από τις πιο τυχερές ημέρες όλου του Οκτωβρίου αυτού είναι το απόγευμα της πρώτης του μηνός και όλη η ημέρα της 2 του μηνός Δίδυμοι.

zodia-taro-45

Αν αναζητάτε εργασία, κάντε από πιο νωρίς την έρευνα σας και έχετε ήδη φροντίσει να στείλετε τα βιογραφικά σας ή κάντε το τις δυο πρώτες ημέρες του μήνα που η τύχη σας ευνοεί.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-zvdia-75

 

Ή θα μπορούσατε κάλλιστα με το που αρχίζει ο μήνας να ζητήσετε από κάποιον που εσείς ξέρετε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που ζητάτε ένα μέσο ώστε να σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και γρηγορότερα.

Μεταξύ 6 και 9 του μήνα φροντίστε να ξεφορτωθείτε από το σπίτι σας, το γραφείο σας, αλλά και από το μυαλό και την καρδιά σας ότι δεν είναι άξιο σημασίας οριστικά αυτή τη φορά και μονομιάς. Γνωρίζετε άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό και μόνοι σας ότι μπορείτε να ζήσετε δίχως αυτά τα πράγματα ή αυτές τις σκέψεις που μόνο κακό σας έχουν φέρει και κανένα καλό.

Για αυτό ξεφορτωθείτε τα ολοκληρωτικά και κάντε χώρο για τις νέες σκέψεις, τα καινούρια συναισθήματα και βιώματα που σας περιμένουν από τον μήνα αυτό να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας σε πραγματικότητα ζωής βέβαια.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia-taro-astra

 

Η ημέρα 12 Οκτωβρίου πρόκειται για μια αρκετά όμορφη και δροσιστική ανάσα αλλαγής του τρόπου σκέψης σας ιδίως αν αφήσετε λιγάκι τον εαυτό σας ελεύθερο και αντί να σκεφτείτε αρχίσετε να ακούτε τα λόγια που λένε οι δίπλα σας και ακολουθήσετε τα ενεργειακά ρεύματα της συμπαντικής αύρας της συγκεκριμένης ημέρας. Πιάστε στον αέρα μία ιδέα ή περισσότερες και κρατήστε τες στο υποσυνείδητο σας. 22 και 23 του μήνα ξεκινάει και το δικό σας προσωπικό ταξίδι μετάβασης στην αλλαγή λοιπόν.

Το Σύμπαν για ακόμα μια φορά θα βρίσκετε στο πλευρό σας με το να σας κάνει δώρο την τύχη για δυο ημέρες , επομένως αναμένετε ότι 29-30 του μήνα η τύχη θα σας ακολουθεί πραγματικά σε κάθε σας βήμα. “Η Τύχη είναι το φαινόμενο όπου η Προετοιμασία συναντά την Δυνατότητα”. Το πάντα κοφτερό σας μάτι σε συνδυασμό με τις βαθυστόχαστες αντιλήψεις σας θα υποδείξουν μία σειρά πιθανοτήτων που σχετίζονται και βοηθάνε στην πρόοδο της μετέπειτα ανάπτυξης μας κάτι που θα γίνεται ολοένα και πιο φανερό από τον Νοέμβριο και έπειτα.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016