Αστρολογια ζωδιο Ζυγος Οκτωβριος οικονομικα

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Αστρολογια ζωδιο Ζυγος Οκτωβριος οικονομικα

Τον Οκτώβριο επικοινωνείτε καταπληκτικά με τους υπολοίπους , κάνοντας μάλιστα και σχεδόν καθόλου χρήση της τεχνικής του να λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν από εσάς.

Η νικητήρια μέθοδος αυτή τη φορά είναι μία μίξη της άμεσης προσέγγισης σε συνδυασμό με την έμφυτη φυσική σας έλξη και πειθώ που ασκείτε στους άλλους.

zodia-taro-45

Ο μήνας αρχίζει με κάποιες αλλαγές που κανονικά δεν θα έχετε πρόβλημα να ενσωματώσετε στη μέχρι τώρα ρουτίνα σας μιας και είναι αλήθεια ότι έχετε μία έντονη επιθυμία που οδηγεί στην αλλαγή. Πως να το πω σας έλειψε λίγο η αίσθηση των μπαχαρικών στο μεσημεριανό σας λοιπόν.

Σίγουρα θα σας περάσει και από το μυαλό το ερώτημα αν τελικά θα πρέπει να κάνετε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας, όμως στις 6 και 7 του μήνα από μόνοι θα σπάσετε κάθε όριο που είχατε θέσει πριν και θα εξαφανίσετε πλήρως και κάθε επικοινωνιακό μπλοκάρισμα που είχε δημιουργηθεί. Αυτή θα είναι και η ευκαιρία σας να φέρετε τους ανθρώπους και τις ιδέες σας κοντά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις αναλυτικα Οκτωβριος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Η τυχερή ημέρα του μήνα Οκτωβρίου για εσάς είναι η 12η , μιας και η Νέα Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σας θα και θα σας χαρίσει εκτός από μία εντελώς καινούρια αρχή ζωής και ανταμοιβή απολαβή με την μορφή χρημάτων για ότι έχετε κατορθώσει ως και την ημέρα εκείνη.

Και Παναγιά μου , ξεφορτωθείτε τις δικαιολογίες και τελειώστε όλα τα ζητήματα που αφήσατε ατελή , ενώ μέσα σε λίγε ώρες άνετε θα τις τελειώσετε οριστικά. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο μήπως, τελικά περνάτε περισσότερες ώρες με το να μιλάτε για τα ατελή ζητήματα από ότι να τα τελειώνετε…

zwdia
Από τις 22 του μήνα και μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη φροντίστε να αφήσετε τα παρελθοντικά ζητήματα εκεί που ανήκουν στο παρελθόν. Αν ακόμα και στα τέλη του μήνα χρονοτριβείτε τότε πραγματικά ο εγκέφαλος σας , υποδεικνύει ότι τελικά εργάζεστε πάνω σε λάθος έργα , αλλιώς δεν θα δουλεύατε με κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

 

Δεν είναι του χαρακτήρα σας. Τουλάχιστον τον Νοέμβριο, θα βρίσκεστε ακριβώς στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις γύρω σας και έχετε ήδη μεταμορφωθεί σε άτομα πιο θετικά ως προς την αποφασιστικότητα.

zwdia