Αστρολογια ζωδιο Καρκινος Οκτωβριος οικονομικα

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Αστρολογια ζωδιο Καρκινος Οκτωβριος οικονομικα

Ο Οκτώβριος είναι για νέες αρχές και νέες συνθήκες. Με το να γνωρίζετε τελικά τι λειτουργεί και τι όχι για εσάς , σας μετατρέπει κάτι σαν έναν αρχιτέκτονα του πεπρωμένου σας και δημιουργεί ένα μοναδικό μονοπάτι ζωής μπροστά στα μάτια σας.

Αρχίστε το μήνα σας με όλη σας την δύναμη και την ενέργεια καθώς οι τυχερές σας ημέρες είναι στις αρχές του μήνα δηλαδή το απόγευμα και έπειτα τις 3 Οκτώβρη και όλη η ημέρα στις 4 Οκτωβρίου.

zodia-taro-45

Μπορείτε άνετα να συνεχίσετε αυτή την ιντερνετική αναζήτηση εργασίας που έχετε ήδη ξεκινήσει καθώς και να στείλετε μερικά βιογραφικά μέσω μέιλ, που ξέρετε θέλετε ακόμη ή όχι ίσως τελικά βρείτε και αυτή την εν μέρη εργασία για το Σαββατοκύριακο που αναζητούσατε τόσους μήνες.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

 

Μικρές αναποδιές και αντιθέσεις θα σας βρουν από τις 6-9 του μήνα, αλλά ευτυχώς υπάρχει εδώ και μέση οδό χειρισμού όλων των ζητημάτων καθώς και οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν δίκιο, οπότε μην αγχώνεστε ότι και να γίνει θα περάσει γρήγορα και το σημαντικότερο χωρίς να επιφέρει καταστροφή οποιουδήποτε είδους ή σε όποιο τομέα της ζωή σας τελικά.

Ένα μεγάλο παράθυρο γεμάτο εκπλήξεις αλλά το κυριότερο ευκαιρίες θα επισκεφτεί την καθημερινότητα σας το χρονικό διάστημα μεταξύ 12 και 211 Οκτωβρίου του 2015. Αυτή θα είναι και η ευκαιρία σας να μάθετε , να διδαχθείτε, να πράξετε , να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας αυτές και τέλος να μάθετε πως να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες που φαίνεται απλά να ξεπηδούν μπροστά στο διάβα σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-zvdia-75

 

Η καλύτερη μέθοδος για να ακολουθήσετε αυτή τη στιγμή είναι να έχετε πλήρη συνείδηση του τι σας συμβαίνει όπως επίσης και ότι αυτή είναι όντως η κατάλληλη στιγμή να πάτε τα ζητήματα σας μερικά βήματα παρακάτω. Μη ξεχάσετε ταυτόχρονα να σκεφτείτε και την περίπτωση μήπως τελικά θα πρέπει απλά να φύγετε από όλη αυτή την κατάσταση. Άλλωστε είναι αλήθεια ότι πολλές φορές υπάρχουν μονοπάτια τα οποία μας παρουσιάζονται ως ιδανικά αυτό που λέμε δηλαδή ότι εκείνη τη χρονική στιγμή φαινόταν σαν την ιδανικότερη λύση που είχα.

Να έχετε επίσης στο νου σας όμως ότι ο επακόλουθος μήνας δηλαδή ο Νοέμβριος δεν πρόκειται να σας προσφέρει καμία γνώση η πληροφορία, είναι καθαρά μήνας ανταμοιβής για ότι θα πράξετε τον Οκτώβριο ολόκληρο. Να γιατί τελικά στις 27 του Οκτώβρη η ανταπόδοση για την σκληρή σας δουλειά είναι υπό κράτηση και δεν θα σας δοθεί. Τώρα που έχετε όλα τα δεδομένα νομίζω ότι ήδη ξέρετε αν τελικά πρέπει να το βάλετε στα πόδια ή όχι.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia-astra-tarot