Αστρολογια ζωδιο Παρθενος Οκτωβριος οικονομικα

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Αστρολογια ζωδιο Παρθενος Οκτωβριος οικονομικα

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου μπλέκεστε σε κάποιες προσωπικές εξερευνήσεις κατά τις οποίες θα διαπιστώσετε ότι τελικά είστε αρκετά περισσότερο ευφυής από ότι θεωρούσατε τον εαυτό σας ότι ήταν.

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες στριμωγμένες στο υποσυνείδητο σας που αναμένουν να βγουν στην επιφάνεια και να τροφοδοτήσουν το δημιουργικό σας επιχείρημα ζωής ,αξιόλογες μάλιστα, εκτός βέβαια αν εσείς οι ίδιοι σε αυτή σας την ανακάλυψη αντιδράσετε ως εξής: Δεν χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο στην εργασία μου, πηγαίνω σύμφωνα με τους κανόνες μου ή , κάποτε το προσπάθησα και τελικά αποβλήθηκαν.

Τα πάντα είναι θέμα επιλογής και είστε ελεύθεροι να διαλέξτε ότι επιθυμείτε αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά διαλέξτε επιτέλους σωστά. Εάν στις 8 του μηνός η λέξη φαντασία σας φοβίζει ε τότε απλά αποκαλέστε την δημιουργικότητα. Καλύτερα τώρα;! Και καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε πλήρως αυτή σας τη δημιουργικότητα σήμερα διότι πραγματικά ο τομέας αυτός έχει ευνοηθεί αποκλειστικά για εσάς τους Παρθένους από όλους τους πλανήτες που υπάρχουν πια.

zodia-taro-45

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-astra-tarot

 

Και σαν να μην αρκούσε η εύνοια από τα άστρα , το απόγευμα και μετά τις 8 Οκτωβρίου καθώς και όλη η ημέρα 9 Οκτωβρίου είναι οι τυχερές ημέρες του μήνα για εσάς. Τι άλλο να προσθέσω εγώ εδώ. Βέβαια αν ψάχνετε για δουλειά ή για καλύτερη δουλειά εννοείτε ότι από το απόγευμα της 8ης του μήνα και όλη την ημέρα την επόμενη θα κοιτάζετε αγγελίες θα τηλεφωνείτε και θα στέλνετε βιογραφικά.

Το χρονικό διάστημα 12 με 21 Οκτωβρίου φροντίστε να κάνετε κάτι το μεγαλειώδες. Και γιατί αυτό; Γιατί και πάλι ευνοήστε και το ένστικτο σας είναι προικισμένο θετικά από το σύμπαν ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις εσωτερικές βλέψεις των άλλων απέναντι σας , με αποτέλεσμα να μαθαίνετε με την πρώτη συζήτηση που θα κάνετε μαζί τους αν έχουν καλούς σκοπούς επίσης, όπως επίσης θα δύνασθε να δείτε και ποια άτομα τελικά σας ηρεμούν και θα θελήσετε να τα κρατήσετε ιδιαίτερα κοντά σας. Οπότε φροντίστε να τους αναβαθμίσετε και να τους συμπεριλάβετε στο κλειστό κύκλο των κολλητών σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Μεταξύ 22 και 23 του μηνός θα υπάρξει μία στοιβάδα από δραστηριότητες τις οποίες θα υποδεχθείτε όλα χαρά αφού πραγματικά σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί και είστε όλο ζωντάνια. Αυτό πιστέψτε με δεν γίνετε να το κρύψετε καθόλου αυτή τη φορά. Αν βρεθείτε στη θέση του δέκτη , τότε να αναμένετε νέα πρόσωπα ή άτομα που δεν περιμένετε να σας επισκεφτούν ξαφνικά, κάτι με το οποίο όμως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα .

Όλη αυτή η αναταραχή καθώς και οι συνθήκες που την ακολουθούν ξεκινούν 27 Οκτώβρη και τελειώνουν με το τέλος του Οκτώβρη. Το Νοέμβριο που ακολουθεί το μόνο εμπόδιο που καλείστε να ξεπεράσετε είναι να δείξετε ότι αντέχετε ακόμα σε όλο αυτό το κύμα αλλαγής που σας βρήκε από τις αρχές του Οκτώβρη. Αν δείτε ότι πάτε να χάσετε τη μάχη τότε θυμίστε στον εαυτό σας τα εξής λόγια ¨ότι η υπερβολική άνεση εμποδίζει την ανάπτυξη ¨” εντάξει? Ο κόσμος γύρω σας θέλει να σας δει να παίρνετε μερικούς κινδύνους και ας είναι ήδη από εσάς υπολογισμένοι. τους αρκεί ότι επιδεικνύεται έναν πιο επικίνδυνο διασκεδαστικό και ανοικτό σε εμπειρίες εαυτόν.

 

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-zodia-astrologia-65