Αστρολογια προβλεψεις 12/10 Πέμπτη

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Αστρολογια προβλεψεις 12/10 Πέμπτη

Την Πέμπτη, μπορεί να βιώσετε μια δυσάρεστη διαφωνία ή μια σύγκρουση με μια γυναίκα. Σε γενικές γραμμές, η ημέρα αυτή θα είναι πιο προβληματική για τις γυναίκες παρά για τους άνδρες.

Σήμερα, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες ιδέες ή να δημιουργηθεί μια πρόταση που θα έρθει μέσω ενός φίλου. Σήμερα δεν θα υπάρξουν ανεπίλυτα προβλήματα ή αδιέξοδα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μην επιτρέψετε στα συναισθήματα να ελέγξουν όσα θα βιώσετε λόγω των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε σήμερα. Πρώτον, θα βλάψετε την υγεία σας και, δεύτερον, δεν θα τα επιλύσετε με αυτόν τον τρόπο. Να περιμένετε χαρούμενα νέα, ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη που θα σας δώσει χώρο και χρόνο για να σας δείτε ότι υπάρχουν πολλές περιστάσεις για να έχετε θετική στάση στη ζωή σας.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα μάθετε δυσάρεστα νέα σχετικά με κάποιον που γνωρίζετε. Αποφύγετε να μιλήσετε για την προσωπική σας ζωή και τα σχέδιά σας, με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Η μέρα προμηνύει συναντήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς και άλλους ανθρώπους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η ημέρα θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο. Όσο περισσότερο πιέζετε τα πράγματα, τόσο περισσότερο θα μπερδεύονται. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τη μέρα να κυλίσει με φυσικό τρόπο. Οι άνδρες θα έχουν μια σημαντική δέσμευση ή επίσκεψη στο σπίτι τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Πέμπτη μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική μέρα, ειδικά αν έχετε ένα αρχικό πλάνο για τα καθήκοντα με τα οποία θα ασχοληθείτε. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις ή γνωριμίες. Παρά ταύτα, καλό θα ήταν τώρα να δώσετε προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, ιδιαίτερα αν η δουλειά σας έχει να κάνει με οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις