Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Αιγοκερως 19-20/09

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Αιγοκερως 19-20/09

Όλο λέτε ότι έχετε αφήσει αυτό το θέμα στο παρελθόν….. είναι όμως έτσι η αλήθεια ;

Το Σάββατο αυτό , η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη Τ τετραγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα και θα σας φέρει δυσκολία τόσο στο να ξεχάσετε όσο και στο να συγχωρέσετε τελικά.

Ίσως να λέτε την αλήθεια και να είστε όντως έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας , δυστυχώς όμως το άλλο άτομο συνεχώς φέρνει το θέμα στην επιφάνεια και δεν σας αφήνει ήσυχους ούτε για ένα λεπτό. Αγαπητοί μου Αιγόκεροι μήπως υπάρχει κάτι ακόμα το οποίο δεν έχει συζητηθεί μεταξύ σας;

zodia-taro-45

Ένα ζήτημα λήγει εντελώς όταν οι ανησυχίες και των δύο πλευρών έχουν αναφερθεί και αναλυθεί εντελώς. Πάρτε βαθιά ανάσα και απαντήστε μου ειλικρινά… μήπως χρωστάτε στον άλλον κάποιες εξηγήσεις ακόμα; ( μη παίρνετε το ρόλο του θύματος εδώ και δείχνετε με το δάχτυλο για παράδειγμα ότι αυτός ή αυτή είναι ο φταίχτης εδώ) πρέπει να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο για να είστε εκατό τοις εκατό σωστοί στο θέμα αυτό.

zwdia

Από την στιγμή λοιπόν που θα δώσετε και τις τελευταίες εξηγήσεις που χρωστάτε , εκτός ότι θα καθαρίσει εντελώς η συνείδηση σας και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πάρα πολύ καλύτερα εσωτερικώς, αν το άλλο άτομο συνεχίσει να ενοχλεί ε τότε δεν έχετε απολύτως καμία υποχρέωση να απαντήσετε στην όποια ερώτηση ούτε καν να κρατήσετε επαφή με αυτή ή αυτόν .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zwdia

 

Η Κυριακάτικη εύνοια που κερδίζει η Αφροδίτη από τον ουράνιο σχηματισμό της με τη Σελήνη γεννάει μέσα σας την ανάγκη να εξετάσετε το πως οι άλλοι αντιδρούν στον στυλ και τον τρόπο επικοινωνίας σας μαζί τους. Αν τους ρωτήσετε ευθέως και δεν λάβετε απάντηση, τότε κοιτάξτε τη γλώσσα του σώματος τους. Μήπως αποφεύγουν να σας κοιτάξουν κατάματα, κοιτάνε αλλού ή σταυρώνουν τα χέρια τους; Αν ναι , τότε να θεωρήσετε τη στάση τους αυτή ως σημάδι ότι θα πρέπει να ρίξετε λίγο την ένταση και τον τόνο σας . Να γίνετε λίγο πιο τρυφεροί και όχι να μπαίνετε κατευθείαν στην ουσία του θέματος.

Μη ξεχάσετε και όσους μπορούν να εκφοβίζονται από την δική σας στάση του σώματος, οπότε για να τους κάνετε να αισθανθούν άνετε δίπλα σας και να σας ανοιχτούν, φροντίστε όταν είστε μαζί τους να έχετε τα χέρια σας χαλαρά και όχι σταυρωμένα μπροστά στο στέρνο σας αλλά σε μία άνετη θέση. Έτσι θα εκπέμπετε μία ηρεμία και γαλήνη γύρω σας η οποία θα βοηθήσει το άτομο που είναι μαζί σας να σας εμπιστευτεί γρηγορότερα.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια