Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια ζυγος 19-20/09

zwdio-zygos-ekdikisi

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια ζυγος 19-20/09

Μήπως θέλετε να πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε;

Όχι αυτό το Σάββατο αγαπητοί μου Ζυγοί. Η όψη Τ τετραγώνου που θα υπάρχει στον ουρανό μεταξύ Σελήνης, Δία και Ποσειδώνα θα κάνουν τις σκέψεις να ακούγονται είτε κριτικές είτε μπερδεμένες στα αυτιά των υπολοίπων.

 

Πιθανότατα επίσης μια απλή διαπίστωση ενός τρίτου , θα σας φανεί σαν προσβολή προς το πρόσωπο σας. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να αναλύσετε αντικειμενικά τα συναισθήματα σας και να επαναλάβετε σε ουδέτερο τόνο τα λόγια που είπατε μέσα σας προτού δώσετε απάντηση στο άτομο αυτό.

zodia-taro-45

Μπορεί ακόμα και να βρεθείτε σε μια φάση όπου δεν θα μπορέσετε να πείτε όχι σε κάτι που θα σας ζητήσει κάποιος συγγενής ή κάποιος φίλος , μάλλον λόγω της ενοχής που θα αισθανθείτε αν αρνηθείτε αυτό που σας ζητάει, ακόμα και αν δεν επιθυμείτε να προβείτε στην πράξη αυτή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zwdia

Το να κρατάει κάποιος σκορ για το ποιος οφείλει τι ή σε ποιον , σίγουρα είναι κάτι δυσάρεστο , όμως αν οι μετρήσεις στο ποιος προσφέρει και στο ποιος τελικά μόνο παίρνει και δεν προσφέρει είναι σημαντικές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις επομένως θα πρέπει να εξετάσετε τις σχέσεις που έχετε με την οικογένεια, το σόι, τους φίλους ακόμα και με τον σύντροφο σας μετρώντας αυτή την αξία .

Για αυτό και εσείς πρώτος από όλους , θα πρέπει να κάνετε πράξη την ανταπόδοση της καλοσύνης ή της βοήθειας που δεχτήκατε από κάποιον , ακόμα και αν αυτό δεν γίνει σήμερα αλλά λίγε ημέρες αργότερα. Στείλτε μια κάρτα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας λέγοντας ευχαριστώ στο άτομο αυτό, ή αρχίστε να προγραμματίζετε ένα ευχαριστήριο δείπνο για αυτόν. Η όποια χειρονομία εκτίμησης προς τους άλλους μπορεί να έχει διάφορα αποτελέσματα ….

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  
Την Κυριακή , ο εσωτερικός σας πολεμιστής νιώθει έντονη μανία και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σελήνη θα σχηματίσει όψη με την Αφροδίτη βάζοντας τους ανθρώπους στο νο1 της λίστα σας. Αν έχετε στο καθημερινό σας εργασιακό πρόγραμμα deadlines οι οποίες πλησιάζουν σε λίγες ημέρες ούτε να τολμήσετε να ανοίξετε το κομπιούτερ σας και να ασχοληθείτε με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μιας και έτσι θα καταναλώσετε την μισή Κυριακή σας σας άσκοπες συζητήσεις στο twitter κλπ.

Απεναντίας χρησιμοποιήστε την Κυριακή σας καλύτερα για την ενίσχυση των δεσμών σας που έχετε με τους συναδέλφους σας κανονίζοντας να περάσετε την ημέρα μαζί τους η έστω να βγείτε το βράδυ έξω μαζί για ποτό. Θα δείτε που θα γυρίσει υπέρ σας τελικά αυτή η επιλογή…..

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia