Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Ιχθυες 19-20/09

miniaies-erwtikes-ixtheis

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Ιχθυες 19-20/09

Πάλι προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους γύρω σας αγαπημένοι μου Ιχθείς;

Το Σάββατο αυτός ο ουράνιος σχηματισμός μεταξύ Σελήνης ,Δία και Ποσειδώνα σε όψη Τ τετραγώνου επιφέρει δυσκολία στο συμβιβασμό των δικών σας ΄θέλω΄σε σύγκριση με τα θέλω των γύρω σας.

 

Σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να θυσιάσετε τα δικά σας θέλω , ώστε να συνεχίσει η επικράτηση της ειρήνης μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων, όμως αν κάνετε ακριβώς αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς καταστροφικό για εσάς. Οπότε αντί να καταπιείτε το θυμό σας για ακόμα μια φορά τι λέτε αυτή τη φορά να βάλετε τον άλλον να καθίσει μαζί σας και να συζητήσετε για το τι εσείς θέλετε και να τον ή τους ενημερώσετε για τους στόχους ζωής που έχετε;

zodia-taro-45

Αν μάλιστα αυτός ο άλλος είναι η σχέση σας, τότε το να κατανοήσετε τι είναι επίσης αυτό που εκείνος ψάχνει αντίστοιχα θα βοηθήσει και τους δυο σας να χτίσετε μία από κοινού ατζέντα. Μπορείτε να μετατρέψετε την όλη κατάσταση σε μία κατάσταση που και οι δυο κερδίζουν εδώ αγαπητοί Ιχθείς αρκεί να το θελήσετε.

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  
Η Κυριακή σας θα ξεκινήσει με κάποια ταραχώδη νέα. Η επαφή μεταξύ της Σελήνης κ της Αφροδίτης σας κάνει να περιορίσετε το πρόγραμμα που έχετε βάλει, άσχετα αν μέσα σας πραγματικά νιώθετε ότι μπορείτε και πρέπει να τα κάνετε όλα όσα είχατε καταγράψει μαζί με ότι νέο βγήκε στην επιφάνεια την ημέρα αυτή.,ακατόρθωτο δυστυχώς.

Για αυτό αντί να κυνηγάτε όνειρα καλύτερα να επικεντρωθείτε σε λίγα και στα πιο σοβαρά ζητήματα και να τα υλοποιήσετε άριστα όπως γνωρίζετε εσείς. Για παράδειγμα αν σήμερα είχατε στο πρόγραμμα σας εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν και εκδηλώσει που σας αφήνουν παντελώς αδιάφορη, επιλέξτε τις πρώτες φυσικά. Γιατί να καταπονείτε άδικα το είναι σας. Άλλωστε με το να ελαφρύνετε το σημερινό σας πρόγραμμα θα μπορέσετε πραγματικά να απολαύσετε τις δραστηριότητες τις οποίες θα εκτελέσετε και πιστέψτε με θα το ευχαριστηθείτε στο έπακρο.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia