Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Κριός 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

Αστρολογία Σαββ/κύριακο ζώδια Κριός 19-20/09

Έχετε μεγάλα σχέδια στην ατζέντα σας Κριοί μου , όμως τα σχέδια σας αυτά χρειάζονται δραστικές αλλαγές.

Το Σάββατο η παρακινδυνευμένη όψη Τ τετραγώνου μεταξύ του Δία του Ποσειδώνα και της σελήνης , αποκαλύπτει την άμεση ανάγκη να δημιουργήσετε μία καλύτερη -μακροπρόθεσμη στρατηγική πριν προχωρήσετε προς την υλοποίηση των ονείρων σας.

 

Αν και δεν μπορείτε να χαρτογραφήσετε λεπτομερώς και με κάθε ακρίβεια το που ακριβώς θα βρίσκεστε πέντε χρόνια από τώρα παρόλα αυτά έχετε την ικανότητα να οραματιστείτε ακριβώς την εικόνα αυτή και να λειτουργήσετε αυτή την φορά , με αντίστροφή φορά.

zodia-taro-45

Δηλαδή θεωρώντας πως ήδη βρίσκεστε σε αυτό το σημείο και εξετάζετε βήμα βήμα το πως φτάσατε , ξεκινώντας από την έναρξη του σχεδίου σας ως εδώ. Η τεχνική αυτή πρόκειται για μια πράξη εξισορρόπησης ανάμεσα στην προετοιμασία και την έμπνευση, η οποία όμως εμπεριέχει αρκετά σταθερά και καθαρά σημεία καθοδήγησης της πορείας σας, και πιστέψτε με θα σας φτάσει ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε να καταλήξετε τελικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia-astra-tarot
Την Κυριακή υποδεχθείτε το άγνωστο. Στον τομέα του έρωτα αγαπητοί μου Κριοί πρέπει να μάθετε ότι οι διαφορές μεταξύ των συντρόφων δεν οδηγούν απαραίτητα σε διχόνοια και αντιπάθεια. Σήμερα θα νιώσετε μία ακατανίκητη έλξη για κάποιο άτομο του οποίου η ζωή απέχει από την δική σας πορεία και τα δικά σας όνειρα.

Δώστε στην επικριτική σας ικανότητα ρεπό για σήμερα , και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να δοκιμάσει και να εξερευνήσει κάτι που βρίσκεται πέρα από την ζώνη ασφάλειας του. Και όπως τελικά θα ανακαλύψετε αυτές οι διαφορετικές σας απόψεις εμπλουτίζουν τέλεια την προσωπική ζωή του καθενός σας. Τι το καλύτερο λοιπόν Ας αρχίσει η ανά μεταξύ σας εκμάθηση…..

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia