Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Σκορπιος 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Σκορπιος 19-20/09

Μήπως έχετε αποσταθεροποιηθεί από το πολύ δράμα γύρω σας;

Το Σάββατο η ενοχλητική όψη Τ τετραγώνου μεταξύ Σελήνης-Δια- Ποσειδώνα αποκαλύπτει την ανάγκη σας να αποκοπείται από αυτό το χάος. Αυτό που κάποτε σας φαινόταν συναρπαστικό , τώρα επηρεάζει τόσο την ασφάλεια όσο παράλληλα αποστραγγίζει και τα οικονομικά σας.

 

Μάλλον ήρθε η ώρα να γίνετε απαιτητικοί από τους γύρω σας. Αν μέχρι τώρα βγαίνατε έξω με κάπως τρελούτσικους φίλους ή βρίσκεστε σε μία καθόλου σωστή για εσάς ερωτική σχέση , καλύτερα να κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω. Αρχίστε να κάνετε παρέα με άτομα που ναι μεν έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς αλλά είναι ολότελα προσγειωμένοι και ξέρουν απόλυτα τι συμβαίνει κάθε φορά ολόγυρα τους. Το να έχουν τις ίδιες αξίες δεν σημαίνει ότι είναι βαρετοί τελικά έτσι δεν είναι;
Την Κυριακή το βράδυ , αν βρεθήκατε εκτός της λίστας των VIP καλεσμένων , δεν θα χρειαστεί να βγείτε εκτός εαυτού , χρησιμοποιήστε τους γνωστούς σας και ιδού το πρόβλημα λύθηκε επιτόπου. Ποιος ο λόγος λοιπόν να εκνευριστείτε και να προκληθεί ίσως ακόμη και κάποιος καυγάς ; Αφού έτσι και αλλιώς η είσοδος θα σας επιτραπεί και θα σας ζητήσουν και συγνώμη. Τι καλύτερο από αυτό; Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να μην είστε ο κλασσικός τύπος με το καλό κουστούμι και την ανάλογη γραβάτα, όμως έχετε το δικό σας στυλ και χιλιάδες χαρίσματα και άλλα τόσα πράγματα να προσφέρεται φυσικά.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Αν την ημέρα της Κυριακής χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άτομα τα οποία βρίσκονται σε έντονο πανικό, τότε αντί να αρχίσετε να μιλάτε αυτομάτως, και να απαντήσετε προς τις δικές τους ιδέες που εξέφρασαν λίγο πριν, αφήστε τους λίγο ακόμη χρόνο να επεξεργαστούν να λεγόμενα τους και να ηρεμήσουν σωματικώς.

Με το να χρησιμοποιήσετε την τεχνική αυτή της παύσης να γνωρίζετε ότι βοηθάτε τους άλλους να επαναξετάσουν τα λόγια και τις σκέψεις τους και να τις δουν ουδέτερα αυτή τη φορά. Αν δείτε ότι μετά από το χρονικό διάστημα παύσης που τους δώσατε δεν έχουν τίποτα να προσθέσουν, αρχίστε ελεύθερα να εκφράζετε τα πιστεύω σας και την ιδεολογία σας και φυσικά τις έξυπνες ιδέες σας.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67