Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Τοξοτης 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Τοξοτης 19-20/09

Αυτές τις ημέρες Τοξότες θα χάσατε αρκετά και ως αποτέλεσμα δυστυχώς ‘δεν ‘ θα έχετε την ελευθερία σας.

Δημιουργήσατε κάποια εκπληκτικά πράγματα τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή , αλλά το τίμημα για να διατηρήσετε τα κατορθώματα σας αυτά, είναι να μην έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο πλέον.

 

Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη, βρίσκετε σε μία όψη Τ τετραγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Ανάμεσα στην ενοχή που νιώθετε επειδή θέσατε την οικογένεια σας σε δεύτερη θέση και της εργασίας από το γραφείο που φέρατε για να την τελειώσετε κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο σπίτι, το να γίνετε αυθόρμητοι είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πρόκληση φυσικά.

zodia-taro-45

Κάντε ότι καλύτερο για να βρείτε χρόνο για το Νο ένα του βίου σας δηλαδή την οικογένεια σας- όλα τα υπόλοιπα μπορούν απλά να περιμένουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zwdia-agnh
Η Κυριακή Τοξότες είναι μία μέρα όπου δεν υπάρχει κανένα φίλτρο στον λόγο και στην έκφραση των σκέψεων των άλλων. Ή των δικών σας. Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια και μόνο αυτή. Το Σύμπαν σας δίνει την πλήρη άδεια ώστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς σήμερα… ακριβώς όπως σας αρέσει. Μην ανησυχήσετε αν υπάρξουν διάφοροι που διαφωνήσουν κάθετα με τις απόψεις σας. Πιθανότατα ίσως να μην έχουν κατανοήσει την ουσία του λόγου σας αρχικά, αλλά μην αφήσετε το γεγονός αυτό να σας οδηγήσει στην σιωπή , συνεχίστε τον λόγο σας απτόητοι.

Με το να μιλάτε εντελώς ειλικρινά, δίνετε στους άλλους το παράδειγμα και τους παρακινείτε να πράξουν το ίδιο και να εκφράσουν ελεύθερα αυτό που νιώθουν. Κρατήστε τον διάλογο ανοιχτό αλλά έχετε υπόψη ότι ίσως κάποιο ευαίσθητο θέμα μπορεί να οδηγήσει από τη διαφωνία απόψεων στο να ανάψουν τα αίματα. Μη αφήσετε αυτό να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Εσείς περισσότερο από όλους ξέρετε ότι πρέπει να σεβόμαστε την ή τις απόψεις των άλλων διότι η διαφωνία κρατάει το ενδιαφέρον σε μια συζήτηση συνεχώς ζωντανό. Οπότε εφαρμόστε τη γνώση σας αυτή.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65