Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Υδροχοος 19-20/09

miniaies-zwdio-ydroxoos

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Υδροχοος 19-20/09

Ελάτε πια ήρθε η ώρα να αφήσετε το καβούκι σας.

Η κοινωνική πεταλούδα που κάποτε ήσασταν πέρασε από μία έντονη φάση ερημίτη αυτό το διάστημα όμως τώρα θα πρέπει να επιστρέψετε στον εαυτό σας.

 

Το Σάββατο όλη αυτή η φάση απομόνωσης θα δείξει τα σημάδια της καθαρά επάνω σας…. οπότε όσο κουρασμένοι ή καταπονημένοι και να νιώθετε , πείτε ναι στην κοινωνική πρόσκληση που θα δεχθείτε.

zodia-taro-45

Δεν είναι ανάγκη να πάρετε με την σειρά όλα τα πάρτι που θα γίνουν το Σάββατο και να πάτε σε όλα ούτε καν να πάτε σε κάποιο γεμάτο κόσμο και θόρυβο μέρος διασκέδασης , ούτε κατά διάνοια. Όμως μια ήρεμη έξοδο συνοδευόμενοι με τους πιο αγαπητούς και προσγειωμένους φίλους σας θα σας κάνει μόνο καλό , ιδίως στην ψυχή σας. Αν σας προβληματίζουν τα έξοδα , τότε φροντίστε να κάνετε κάτι που σηκώνει η τσέπη σας ή να πάτε σε κάποια εκδήλωση που δεν έχει είσοδο. Δεν έχετε καμία υποχρέωση ούτε είναι σοφό εκ μέρους σας να φορτώσετε την πιστωτική σας , βγάζοντας την παρέα σας στο πιο ακριβό μαγαζί της πόλης .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia-astra-tarot
Η Κυριακή ευνοεί την κοινωνική σας δικτύωση τόσο μέσω του ίντερνετ όσο και μέσω των συναντήσεων επί προσώπου. Ίσως σκέφτεστε να επεκτείνετε λίγο τις κοινωνικές επαφές σας ή να αποκτήσετε περισσότερους φίλους που μοιράζεστε τα ίδια χόμπι και ενδιαφέροντα. Οι Υδροχόοι όπως είναι γνωστό έχουν την έμφυτη ικανότητα να κάνουν παρέα με όλα σχεδόν τα άτομα, όποια ιδεολογία και αν έχουν και από όπου και αν κρατάει η σκούφια τους.

Βέβαια αυτή την Κυριακή η εύνοια της Αφροδίτης που προέρχεται από την επαφή της με την Σελήνη θα σας κάνει λίγο πιο απαιτητικούς σε αυτόν τον τομέα από ότι συνήθως είστε. Έχετε το νου σας για άτομα που έχουν την ίδια ιδεολογία με εσάς κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς επίσης και για μια νέα γνωριμία η οποία αργότερα θα εξελιχθεί σε μια πάρα πολύ ισχυρή φιλία.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia