αστρολογια φεβρουαριος ζωδια

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

αστρολογια φεβρουαριος ζωδια

Το θέμα του Μήνα : Η Φλόγα σας θέλει να λάμψει.
Αφήστε τη να λάμψει!
Αφήστε τη να φωτίσει τόσο τη δική σας ζωή όσο και των άλλων!

 

Ο Υδροχόος θα γιορτάσει την ατομικότητά του είτε είναι μέρος μιας ομάδας είτε μέσα σε πλήθος. Διανύει την καλύτερη φάση του και από αυτή τη θέση συμβάλλει θετικά στο όποιο σύνολό του, όντας απλά ο εαυτός του.

 

Ο Υδροχόος είναι το τρίτο ζώδιο του Αέρα της αντίστοιχης τριάδας στον ζωδιακό κύκλο, με πνευματική και διανοητική ενέργεια. Είναι η κοινωνική και εξωστρεφής έκφραση των σκέψεων και των ιδεών μας.

zodia-taro-45

 

Ίσως αυτή είναι η αιτία που οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως εκπρόσωποι της προηγμένης τεχνολογίας, η πηγή για κάθε πρόσφατο επίτευγμα που προσφέρει η διάνοια. Είναι επίσης η αιτία που οι Υδροχόοι φέρονται να αντιπροσωπεύουν την αιχμή του κοινωνικού συνόλου. Η ενέργειά τους είναι απρόβλεπτη, οι πράξεις τους είναι αναπάντεχες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μάλιστα κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν είναι καν πρόθυμοι ή διατεθειμένοι να συμμορφωθούν με τις προσδοκίες του συνόλου, θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Εντούτοις, αντίθετα από τον αντικρινό του Λέοντα, ο Υδροχόος δεν θέλει να ξεχωρίσει για ατομικό του όφελος, θέλει να προπορευθεί για το ευρύτερο καλό.

Σε αυτό συμβάλλει το επαναστατικό του πνεύμα με διάθεση να αλλάξει τα καθιερωμένα αλλά σε ευρύτερη κλίμακα. Δεν αφορά την αντίσταση ή αντίδραση απέναντι στο σύστημα ως άτομο, αφορά την αντίδραση για έναν μεγαλύτερο και συλλογικότερο στόχο. Είναι ο επαναστάτης με αιτία.

Ο Υδροχόος αντιλαμβάνεται ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου γρίφου της ανθρωπότητας και θέλει να συμβάλλει σε αυτόν, να υπηρετήσει τον ατομικό του ρόλο. Θέλει να μετέχει στην ομάδα που επιφέρει αλλαγές σε κάτι πιο σπουδαίο από το ατομικό συμφέρον. Αναγνωρίζει ότι η συνεργασία είναι αυτή που φέρνει περισσότερα αποτελέσματα από τον έναν, ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να πετύχουμε τα σπουδαία.

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Ο Υδροχόος υπηρετεί το ανθρώπινο είδος ενθαρρύνοντας και επιδοκιμάζοντας την ατομική συμβολή στο ευρύτερο σύνολο.
Με αυτό το σκεπτικό εντάσσεται σε κοινωνικούς κύκλους, κοινωνικές συναθροίσεις, αδελφότητες, ομάδες και δίκτυα. Η δικτύωση είναι η ειδίκευση των περισσοτέρων Υδροχόων, γι’ αυτό είναι και οι πλέον εξοπλισμένοι με κάθε τεχνολογικό γκάτζετ που στηρίζει αυτή τους την ενασχόληση. Είναι μια σημαντική διαδικασία ή τελετουργία, γιατί πως αλλιώς θα προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συνεργάτες, άλλα άτομα που υπερέχουν εκεί που εκείνοι πάσχουν και αντιστρόφως; Πώς αλλιώς θα συνευρεθούν ώστε να επιτύχουν κάτι πιο σπουδαίο και πιο σημαντικό απ’ όσα μπορεί ένας μόνος;

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ
Ο Υδροχόος απαιτεί να μοιραζόμαστε με άλλους τις ιδιαίτερες ιδέες και σκέψεις μας, γιατί όταν τις εκφράζουμε στο σύνολο με όποιο τρόπο και μέσο επιλέξουμε να το κάνουμε, συμβάλλουμε τα καλύτερα στην ανθρωπότητα. Η ατομικότητά μας είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον κόσμο – αν ο καθένας μας δεν συνεισφέρει εξολοκλήρου τα ταλέντα και τις ικανότητές του, αρνούμαστε στους άλλους και τον κόσμο το δώρο της ύπαρξής μας και της συμβολής μας στη ζωή όλων. Ο καθένας μας έχει μια έμφυτη ευθύνη να φροντίσει να λάμψει η φλόγα του, φωτεινή όσο ο Ήλιος. Η ανθρωπότητα χρειάζεται να είναι ο καθένας μας η πιο λαμπρή έκφραση του εαυτού του.
Εντοπίστε πού βρίσκεται ο Υδροχόος στον αστρολογικό σας χάρτη, για να βρείτε πού και πώς να προσφέρετε τα δικά σας φώτα τόσο στον εαυτό σας όσο ιδιαίτερα στους όλους στο ατομικό σας ταξίδι στη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία, δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σας.

ζωδια-ταρο-99

20 Ιανουαρίου μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2016 – Ήλιος στον Υδροχόο

Ο ευτυχής Ήλιος επιστρέφει στους Υδροχόους!
Ενόσω ο Ήλιος εκτελεί την πορεία του σε αυτό το ζώδιο, έχουμε όλοι την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την επαναστατική, ατομιστική και φουτουριστική φύση του Υδροχόου. Προαγγέλλεται μια περίοδος εξερεύνησης πέρα από τη δεδομένη και συμβατική πραγματικότητα.

Όλα γίνονται πιο λαμπερά υπό τον Υδροχόο: το όραμά μας είναι πιο ευκρινές, η διαίσθησή μας πιο οξυμένη. Διαβλέπουμε το απρόσμενο και το συναίσθημα παραμερίζεται. Ο Υδροχόος είναι ένα διανοητικό ζώδιο του αέρα, αλλά αλληλεπιδρά με Υψηλό Φρόνημα – τη γνώση ότι σταχυολογούμε τη γνώση μέσω της διαίσθησης και της ανώτερης συνείδησης.

Γενικότερα (κι αυτό αφορά τους πάντες) στη διάρκεια αυτού του μήνα που ο Ήλιος διασχίζει τον Υδροχόο, να είστε δεκτικοί στους τρόπους που η ατομικότητά σας λειτουργεί στη ζωή σας. Ίσως κατανοήσετε καλύτερα ότι η «αποστολή» σας αλλάζει ή κατανοήσετε για πρώτη φορά ότι έχετε μια «αποστολή».
Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την καλλιέργεια της ομαδικής συνείδησης, όπου εξελισσόμαστε πέρα από την ταύτιση με το εγώ, την οικογένεια, τη φυλή, τη θρησκεία μας και ούτω καθεξής.

zwdia-zodia-tarw
Δεν γινόμαστε απλά «παγκόσμιοι πολίτες», γινόμαστε «γαλαξιακοί» πολίτες. Και κανείς δεν μένει απ’ έξω!
Καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, πλησιάζουμε το τέλος του Πλατωνικού «Μέγα Έτους» – ένας κύκλος περίπου 26.000 ετών χωρισμένος σε 12 αστρολογικές περιόδους από 2.150 χρόνια έκαστη. Εντούτοις τίποτα δεν «τελειώνει» πραγματικά, προσαρμοζόμαστε σε μια κοσμική κλίμακα ώστε να κατανοήσουμε με άλλο τρόπο την πραγματικότητά μας. Ποιο είναι το όραμα του καθενός για τη «Νέα Γη» και ποιον εντάσσει στη δική του πραγματικότητα για να το μοιραστεί.

22 Φεβρουαρίου 2016 – Πανσέληνος στην Παρθένο

Γενικά, σε προσωπικό επίπεδο, όπου πέφτει ο Ήλιος στις 3 μοίρες των Ιχθύων στον προσωπικό σας χάρτη, εκεί πρέπει να εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας. Όπου πέφτει η Σελήνη στις 3 μοίρες των Ιχθύων στον προσωπικό σας χάρτη, πρέπει να αναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και να τις πραγματώσετε. Παρθένοι και Ιχθύες έχουν ένα κοινό στοιχείο, την Προσφορά. Εντούτοις, η εποχή του μαρτυρίου και της «απόδρασης» από το σώμα έχει λήξει.

zwdia
Έχει εξαιρετική σημασία, αυτή την εποχή της ραγδαίας επιτάχυνσης, να επαναπροσδιορίσουμε το δεσμό μας με τη Γη και το ίδιο το σώμα μας (θεμελίωση). Η Παρθένος συμβολίζει το «Σώμα ο Ναός» στην ολοκληρωτική και άθικτη έκφρασή του, τιμώντας εξίσου τα φυσικά μας όρια (Παρθένος) και το δεσμό μας με το Πνεύμα (Ιχθύες). Είναι καιρός να υιοθετήσουμε σταδιακά την ιδέα να κατοικήσουμε σε ένα «Φωτεινό Σώμα» σε ένα πιο φωτισμένο αλλά παράλληλα υλιστικό σύμπαν.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ
Αυτή την Πανσέληνο, καθώς ο Ήλιος περνά τους ευαίσθητους Ιχθύες, ίσως μας φανεί εξαιρετικά δύσκολο να παλέψουμε τις πρόσφατες αλλαγές στο «στέρεο έδαφος». Όταν νιώθουμε να είμαστε καταπιεσμένοι, η πνευματική διαφώτιση φαντάζει ένα ακόμη φορτίο. Είναι πολύ δελεαστικό τότε να αναζητήσουμε διεξόδους διαφυγής σε τηλεόραση, διαδίκτυο, αλκοόλ, φαγητό.

 

Το να προσφεύγουμε σε αυτά τα μικρά καταφύγια δεν είναι η πιο υγιής ή διαφωτιστική αντίδραση, όμως είναι συχνά ο τρόπος μας για μια ελάχιστη αντίδραση.
Με την Πανσέληνο στην Παρθένο μας ζητείται να εγκαταλείψουμε τους γνωστούς μας προγραμματισμένους μηχανισμούς διαφυγής και να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το φυσικό σώμα μας. Μήπως έχουμε ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, καλύτερη διατροφή, περισσότερη άσκηση, περισσότερο νερό; Ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση, ακόμη κι αν αφορά έναν καθημερινό περίπατο 5 λεπτών; Όλα αυτά είναι πολύ απλά μέσα «γείωσης» (το αγαπημένο ρητό της Παρθένου είναι η απλότητα) στην εποχή μας της υπερβολικής επιτάχυνσης.

zodia-astra-tarot