αστρολογια 03/02 Η Ανανεωση του Παθους

astrologia-anadromos-ermis-zygos

3 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος εντατικής και δυναμικής ενέργειας. Μάλιστα θα λειτουργήσει άριστα αν εστιάσετε την προσοχή σας στο να συνειδητοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για συγκεκριμένους στόχους.

Ωστόσο αν σας προκαλέσουν αντιδράσεις άλλων, ενδέχεται να λειτουργήσετε με περισσότερη ένταση από όση είχατε πρόθεση.

 

Είναι μια καλή εποχή να κάνετε αλλαγές που θα έχουν μακροχρόνιες και μεταμορφωτικές εφαρμογές. Νιώθετε ότι στο παρόν στάδιο έχετε ισχυρή πειθώ, γι’ αυτό να φανείτε προσεκτικοί και να μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις σε σημείο να πραγματωθεί κάτι που δεν έπρεπε ή χρειαζόταν πιο διακριτικό χειρισμό.

zodia-taro-45

Ενδέχεται να ενταθούν αυτή την εποχή οι σεξουαλικές και άλλες παθιασμένες ανάγκες σας, αν και η εμμονή της ανάγκης σας να ελέγχετε τα πάντα γύρω σας θα είναι πιστή ακόλουθός σας.

Είναι μια μετάβαση που θα ήταν σοφό να χρησιμοποιηθεί για να ανανεώσετε το πάθος σας και να διαφοροποιήσετε την κρίση σας σε επιδιώξεις και κατευθύνσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

3 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Χείρωνα

Η πνευματική σας εστίαση και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες ενδέχεται να δεχθούν μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας στη διάρκεια αυτής της μετάβασης, εφόσον όμως είστε έτοιμοι να καταβάλετε και λίγη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διάθεσή σας μπορεί να αναπτερωθεί, και να αρχίσετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ ή να βρείτε το φως που θα σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας. Δεν πρόκειται όμως να εξαφανίσει το τούνελ ή το μονοπάτι που πρέπει να διαβείτε, αυτό θα πρέπει να το κάνετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο πνευματικός σας ορίζοντας είναι αυτός που θα γίνει πιο δεκτικός σε ασυνέπειες και εμπόδια στη διάρκεια της μετάβασης, κάτι που θα καταπραΰνει αρκετή από την ένταση και θα κάνει τη διαδρομή πολύ πιο ομαλή. Οι διανοητικές μάχες και ο κριτικός διάλογος με τον εαυτό μας ενδέχεται να βρουν τρόπο συμφιλίωσης και αποδοχής, που θα επιφέρει την αναγκαία ηρεμία πνεύματος.

Θα έχετε αυξημένη την ικανότητα να βρίσκετε τις σωστές λέξεις και την κατανόηση ώστε να βοηθήσετε άλλους με τα προβλήματά τους, προσφέροντας εσωτερική γνώση.

Για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτή τη μετάβαση, αναζητήστε μια πνευματική έκφραση και τρόπο επικοινωνίας που θα αντέχει σε αντιλογίες χωρίς να εκλογικεύει το ένα για να ισορροπήσει το άλλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

3 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Αυτή είναι μια περίοδος που θα σας δοθεί η ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο και να φέρετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες σας και τη δημιουργική σας έκφραση. Θα είναι εφικτό να υιοθετήσετε ένα πιο πειθαρχημένο σκεπτικό, που θα βρει εφαρμογή στο να κάνετε βήματα στην κατεύθυνση των στόχων που προσπαθείτε να κατακτήσετε.

Οι δυναμικές να επιτύχετε είναι γύρω σας, αν και δεν θα σας δοθούν έτσι απλά. Πρέπει να δουλέψετε γι’ αυτές. Θα δείτε ότι το μυαλό και οι στόχοι σας θα είναι πιο ξεκάθαρα και δυνατά, κάτι που θα σας επιτρέψει να γίνεται αποφασιστικοί και παραγωγικοί.

zwdia

 

Θα είναι σε έξαρση οι ηγετικές, οι διαχειριστικές και οι οργανωτικές ικανότητές σας. Η επιβολή της εξουσίας σας σε μια κατάσταση που θα προκύψει, θα αποδώσει με επιτυχία αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει εριστικός ή αυταρχικός.

Είναι μια καλή εποχή να μάθετε ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, είτε να καταπιαστείτε με κάποια σοβαρή μελέτη. Η εποχή ενδείκνυται επίσης για να μορφοποιήσετε σταθερά σχέδια για μελλοντικές εργασίες ή να σημειώσετε πρόοδο σε υπάρχουσες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

zwdia-zodia-tarw