αστρολογια 08/12 Το καρμα μας καλεί

oneira-krifi-simasia-oneirwn

08 Δεκεμβρίου 2015 : Ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό στην Παρθένο

Υπό την επήρεια του φαινομένου αυτού θα αισθανθείτε σαν να έχετε την ανάγκη ή ότι είναι πλέον αναγκαίο να αλλάξετε εντελώς την απόφαση σας για το ποια θα είναι η κατεύθυνση ζωής που θα πάρετε από εδώ και εμπρός.

Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια γεγονότα τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα θεωρούσατε δεδομένα ή ότι πιστεύατε ως την πραγματική αλήθεια της ζωής σας,

ή μπορεί ακόμη και κάποιο άτομο απλά να εμφανιστεί στο διάβα σας και να αποτελεί εμπόδιο της περαιτέρω ανάπτυξης σας.

zodia-taro-45

Σίγουρα θα μπείτε στο πειρασμό να αντιδράσετε λες και αυτό δεν συμβαίνει ως γεγονός, ή απλά να το εκλάβετε με ελαφριά την καρδιά ή να προσπαθήσετε να βρείτε μία λογική λύση γύρω από το πρόβλημα και όχι αντιμετωπίζοντας το κατάματα.

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia-3-zodia

 

 

Παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του ουράνιου γεγονότος αυτού, υπάρχουν ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες που στέλνει το Σύμπαν προς εσάς, τις οποίες πρέπει να λάβετε πάση θυσία.

Και οι πληροφορίες αυτές δεν δείχνουν ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τον μέχρι τώρα σκοπό της ζωής σας, παρά ότι θα σας κάνουν να αναλύσετε βαθύτερα τα γεγονότα της ζωής με αποτέλεσμα να δείτε την γενικότερη εικόνα με πιο ξεκάθαρη ματιά.

Υπάρχει τέλος και η περίσταση κατά την οποία θα πρέπει να περάσετε στους άλλους μία πληροφορία ή κάποιο μήνυμα, το οποίος θα είναι και δύσκολο να γίνει αντιληπτό , και δύσκολο να περαστεί από εσάς στους υπολοίπους και ίσως πιο γενικά περιγραφόμενα, όχι και τόσο δημοφιλές ή επιθυμητό ως ουσία γνώσης.

 

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για να καταφέρετε λοιπόν να επιτύχετε και σε αυτό, καλύτερα να μην επιλέξετε την οδό όπου απλά θα μείνετε ακλόνητοι στην αλήθεια αυτή πάση θυσία ορθώνοντας το ανάστημα σας έναντι στα πάντα και στους πάντες , παρά να δείτε πρώτα την πληροφορία αυτή να την κατανοήσετε πλήρως και έπειτα να βρείτε την μέθοδο που θα την μετατρέψει από όχι τόσο δημοφιλής σε αρκετά προσιτή στο πλήθος του κόσμου γύρω σας.

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia