αστρολογια 09/09 Κρυφες Επικοινωνιες

astrologia-afroditi-skorpios

αστρολογια 09 Σεπτεμβρίου 2015 : Ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα

 

 

Βρίσκεστε αντιμέτωποι με το ζητούμενο της ενδυνάμωσης του τομέα της επικοινωνίας και της αντίληψης σας ως προς τους άλλους, αν και αυτό το θέμα δεν είναι και τόσο εύκολο ως προς την επίτευξη του.

Ίσως έχει να κάνει με το να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες που για εσάς είναι ιδιαίτερα δύσκολες και σκληρές στο να τις δεχτείτε μιας και σας πονούν υπερβολικά, όμως δεν μπορείτε να πράξετε και διαφορετικά.

Το μόνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως με την αποδοχή αυτών των αληθειών, θα αποκτήσετε μία καλύτερη κατανόηση του εαυτού και του ρόλου σας μέσα σε όλο αυτό το γεγονός καθώς και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε οριστικά την θέση σας και το που στέκεστε ακόμα και ιδεολογικά σε όλα αυτά.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα την εν λόγω ημερομηνία να έχετε κάποιες κρίσεις όπου το μυαλό σας να καταληφθεί από έμμονες ιδέες και ψυχαναγκαστικά επεισόδια. Για να αποφύγετε το χείριστο λοιπόν με την πρώτη συνείδηση του γεγονότος επιτόπου στρέψτε την προσοχή σας σε κάποια πιο θετικά εκ φύσεως ζητήματα σκέψης και επιλύστε τα ή ασχοληθείτε με ένα νέο εξολοκλήρου έργο δημιουργικότητας.

Η επικοινωνία μεταξύ εσάς και των άλλων ή ακόμη εσάς και του ιδίου σας του εαυτού μπορεί να πάρει πολλές μορφές σήμερα. Κάποιες θετικές , κάποιες αρνητικές. Αν αφήσετε την κυριαρχία , την δύναμη και την εξουσία να σας δελεάσουν τότε τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα επιζήμια και καταστροφικά για εσάς ακόμα και εάν κηρύξετε επικοινωνιακό πόλεμο ενάντια στον ίδιο σας τον εαυτό και όχι σε κάποιον άλλον.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Προσέξετε λοιπόν καθώς υπάρχουν όλα τα στοιχεία ώστε να παρουσιαστούν στον τομέα της επικοινωνίας , διαμάχες, διαφωνίες, εκνευρισμοί, τσακωμοί ακόμα και εκφοβισμοί από την μεριά σας.

Όμως από την άλλη η δύναμη αυτή στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θεραπευτούμε ψυχοσωματικά και πνευματικά με το να ξεριζώσουμε από μέσα μας όλα τα στρώματα υποκρισίας ή μη αυθεντικότητας που μπορεί να έχουν φυτρώσει και επομένως να φτάσουμε στην καθαρή αλήθεια και αυθεντικότητα του είναι μας και να ενωθούμε μαζί της.

Να χρησιμοποιήσουμε δηλαδή την δύναμη όπως ένα μαχαίρι για να ανοίξουμε μια τρύπα σε ένα σπυρί ώστε να φύγει από μέσα του όλο το πύον και το δηλητήριο. Μπορούμε όντως να κάνουμε ακριβώς τέτοια χρήσης της δύναμης που στέλνει σήμερα το σύμπαν επάνω μας.

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67