Αστρολογια 12-14/10 Αποφασεις Αγαπης

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολογια  12 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ζυγό / Λέων)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να είστε περισσότερο οξυδερκείς και παρατηρητικοί απ’ ότι συνήθως.

Μπορείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να επικοινωνήσετε λίγο ευκολότερα ή μπορεί απλώς να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα έχουν περισσότερο νόημα.

zodia-taro-45

 

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το γράμμα, να κάνετε αυτή την ερώτηση, αυτό το τηλεφώνημα, γιατί θα νιώθετε ότι είστε επικεντρωμένοι και μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.

Το μόνο πρόβλημα θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε τόσο πολύ, που να μην βλέπετε αυτό που υπάρχει εκεί ή να προσπαθήσετε να πιέσετε την κατάσταση για να γίνει αυτό που θέλετε να γίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογια  12 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο ( Ζυγό / Τοξότη)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και την λήψη αποφάσεων τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε τους ολοκληρωμένους στόχους σας, βγάζοντας και συστηματοποιώντας αυτά που έχετε μάθει τους περασμένους μήνες.

Αυτό θα απαιτήσει κατά πάσα πιθανότητα προσπάθεια από την πλευρά σας για να συμβεί, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αδράξετε. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική εστίαση σας με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο. Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  14 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό (έως τις 07 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη γλιστρά σαν χαριτωμένο μοντέλο μέσα από το δικό της ζώδιο, του Ζυγού, δίνοντας σας την ευκαιρία να επεκτείνετε το διαδραστικό σας στυλ, να καλλιεργήσετε διπλωματία, να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, να δικτυωθείτε, και να ανακαλύψετε μια νέα δήλωση της μόδας.

taro-oroskopio-54

Βρείτε κάτι όμορφο, ισορροπημένο και αρμονικό να εκτιμήσετε ή να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσατε να επισκεφτείτε μια γκαλερί τέχνης, ή να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία, ή να ακούσετε μουσική που σας μετακινεί σε ένα ήσυχο μέρος μέσα σας. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε για ψώνια και να βρείτε όμορφα ρούχα ή αντικείμενα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με τους ανθρώπους, με έναν τρόπο που είναι δίκαιος και επικεντρώνεται στο αμοιβαίο κέρδος. Κάντε κάτι για να γιορτάσετε, να εκφράσετε και να ανακαλύψετε την εσωτερική και / ή εξωτερική ομορφιά σας. Βρείτε νέους τρόπους να εξισορροπήσετε τα δικά σας συμφέροντα με εκείνα των άλλων, γεγονός που δημιουργεί καλή θέληση και αρμονία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra