αστρολογια 14/02 Ενας Φιλοδοξος Βαλεντινος

GOODiz.ru

14 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο

Ο Ερμής στον Υδροχόο επιφέρει αντικειμενικότητα, αμερόληπτη εστιασμένη σκέψη, επικοινωνία που λαχταρά να φτάσει σε καινοφανές εύρος και ύψος, σε σημείο που να αγγίζει την ευνσυνείδηση.

Είναι μια πολύ καλή μετάβαση, ειδικά για όσα θέματα απαιτούν επιστημονική ή αναλυτική προσέγγιση, όπως και για ό,τι απαιτεί από εμάς να υιοθετήσουμε ένα σκεπτικό έξω από τα τετριμμένα. Θα είναι μια περίοδος που ίσως να δούμε παλιές καταστάσεις με νέα οπτική, να έχουμε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Ωστόσο αυτή η πλανητική θέση δεν αναμένεται να μας φανεί υποβοηθητική αν χρειάζεται να έχουμε μια διακριτική και ευαίσθητη προσέγγιση σε προσωπικές σχέσεις, αφού θα έχουμε μια έφεση να λέμε όσα χρειάζεται να ειπωθούν χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες.

Οι προσδοκίες μας θα εστιαστούν περισσότερο σε μελλοντικές ευκαιρίες. Γι’ αυτό θα είναι ίσως μια καλή περίοδος να στήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια και να δοκιμάσουμε νέες ιδέες, με πιο διευρυμένο σκεπτικό σε πράγματα που είχαμε απορρίψει στο παρελθόν ως μη ρεαλιστικά ή υπερβολικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Παράλληλα, αυτή την εποχή ενδέχεται να μας «πλακώνουν οι τοίχοι» και να θέλουμε να είμαστε πολύ περισσότερο εκτός σπιτιού, ειδικά αν έχουμε περιοριστεί για κάποιο διάστημα εξαιτίας της κακοκαιρίας, της δουλειάς ή της έλλειψης κινήτρου για να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Είναι πολύ θετικό γενικά να απελευθερωνόμαστε από παλιές συνήθειες, αρκεί να μην ξεχνάμε ότι πρέπει για όλα να υποστούμε κάθε συνέπεια των πράξεών μας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

zodia-zvdia-oroskopio-11
14 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία

Αυτή είναι μια μετάβαση που αναμένεται να μας επιφέρει αισιοδοξία, χαρά και περισσότερη ενέργεια. Ενδέχεται βέβαια να χρειαστεί να τα κυνηγήσουμε λίγο όλα αυτά αντί να μείνουμε στάσιμοι στις θέσεις μας, αλλά θα δούμε τη διάθεση και την ενέργειά μας να ανεβαίνουν αν καταβάλουμε έστω λίγο κόπο.
Βελτίωση θα παρατηρήσουμε στην αυτοπεποίθησή μας αλλά στη στάση μας γενικότερα, όμως καλό θα ήταν να προσέξουμε να μην παρασυρθούμε τόσο από όλα αυτά ώστε να χάσουμε την αίσθηση της λογικής ή της προσοχής ή του ρεαλισμού.
Είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή να επεξεργαστούμε λίγο τις ηθικές, φιλοσοφικές ή ανώτερες επιπτώσεις των πράξεών μας και – αν χρειάζεται- να κάνουμε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να ισορροπήσει η συμπεριφορά μας με τις πεποιθήσεις μας, τις φιλοδοξίες μας και τα ιδανικά μας.

ζωδια-ταρο-99