Αστρολογια 24/03 Εμμονές Ζήλια Σκάνδαλα

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 μοίρες του Κριού / Αιγόκερω και η όψη θα γίνει ακριβής λιγο  μετα τα μεσανυχτα  της 23ης Μαρτίου.

Η ενέργεια αυτή θα κυριαρχήσει στον ουρανό από τώρα και μέχρι τουλάχιστον είκοσι τέσσερις ώρες μετά.

Αυτό το τετράγωνο θα φέρει τις σχέσεις και σε μερικές περιπτώσεις τα λεφτά στο επίκεντρο.

zodia-taro-45

Κανονικά, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολύ βαθιά θαμμένα θέματα, που μπορεί να περιλαμβάνουν το σεξ, τα λεφτά ή τη ζήλια.

Πρόκειται για μια έντονη όψη, που μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα μιας σχέσης αν τα επίμαχα θέματα γίνουν πολύ πιεστικά, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Το πλέον δυσμενές σενάριο θα είναι το τέλος, η κατάχρηση ή ακόμα και η ενδοοικογενειακή βία, αν υπάρχουν τέτοιες τάσεις.

Μπορεί να αποφασίσετε αν μια σχέση εκπληρώνει τις ανάγκες σας ή όχι. Αυτή η όψη απαιτεί από εμάς να σκάψουμε βαθιά μέσα στις σχέσεις μας με τους άλλους και σε κάποιες περιπτώσεις να πάρουμε την απόφαση να τελειώσουμε τη σχέση.

taro-zodia-76

Αστρολογια Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Οι όψεις Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνουν εμμονές και πολλή σκέψη και αυτό θα σας επηρεάσει περισσότερο αν έχετε πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Αιγόκερω ή στον Ζυγό στις 20-22 μοίρες.

Για κάποιους, οι εκδηλώσεις θα είναι εξαιρετικά σημαντικές αν αυτή η όψη περιλαμβάνει τους προσωπικούς πλανήτες σας.

Θα δούμε εκδηλώσεις να εκτυλίσσονται στον κόσμο, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν το γυναικείο φύλο, την ενδοοικογενειακή βία, το σεξ, τα σκάνδαλα και τα λεφτά. Παραδοσιακά, οι όψεις με τον Πλούτωνα φέρνουν στο επίκεντρο τους νταήδες του κόσμου και όλους αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν τις δικές τους επιθυμίες στους άλλους.

zodia-098

Αστρολογια Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Με κάθε όψη που περιλαμβάνει τον Πλούτωνα τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε σημείο που πρέπει να αντιμετωπιστούν με κάποιον τρόπο. Καθώς οι όψεις με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα έντονες, αν νιώθετε έτσι, ίσως να είναι καλύτερο να αφήσετε αυτή την ενέργεια να περάσει πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Αφήστε τις καταστάσεις να ελαφρύνουν και δείτε μετά πώς νιώθετε πραγματικά.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο επίκεντρο μια έντονη επαφή θετικής φύσης με κάποιον. Δεν θα είναι ωστόσο μια ελαφριά αλληλεπίδραση. Η ενέργεια είναι εδώ –διοχετεύστε τη στο καλό ή στο κακό.

zodia-astra-tarot

Οι όψεις με τον Πλούτωνα αλλάζουν τις καταστάσεις και σε πολλές περιπτώσεις οι αλλαγές μπορεί να είναι μόνιμες ή πέρα από τον έλεγχό μας, όπως είναι και όλες οι όψεις με τον Πλούτωνα, γι’ αυτόν το λόγο σας προτείνω να προσέξετε τι σημαίνει αυτή η όψη και να ανταποκριθείτε αναλόγως στις πραγματικές επιθυμίες σας και όχι στις περιστασιακές παρορμήσεις σας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα αποτύχετε λόγω έλλειψης επαρκούς προετοιμασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia