Αστρολογική Καταιγίδα Με Ενα Δώρο 05-08/11

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αστρολογική Καταιγίδα 05 Νοεμβρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα .

Αστρολογική Καταιγίδα : Αυτός μπορεί να είναι ένας ασταθής συνδυασμός ενεργειών. Μπορεί να δημιουργήσει τεράστια πίεση και συγκρούσεις.

Μπορεί όμως και να σας παρακινήσει να υπερβείτε τους αντιληπτούς περιορισμούς σας. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι σε αυτή τη διέλευση περιλαμβάνουν έμμονη με τον έλεγχο, βία ως απάντηση στον εκνευρισμό. Ακόμα και φυσικές αντιδράσεις θυμού που ξεφεύγουν και γίνονται οργή.

Ωστόσο, εάν μπορέσετε να δαμάσετε αυτή την ενέργεια και να την χρησιμοποιήσετε παραγωγικά, μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις φιλοδοξίες σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να σας δώσει την ορμή να προσπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας αποθάρρυνσης ή του λήθαργου). Είναι μια λεπτή γραμμή, όμως, ανάμεσα στην ενδυνάμωση του εαυτού με αποφασιστικότητα και θάρρος. Και στην έντονη προώθηση ενός θέματος με τρόπο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είστε μανιωδώς κολλημένοι στο αποτέλεσμα και στο να ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερο θάρρος, δύναμη και αντοχή από όσο πιστεύετε όταν βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

Η σεξουαλική ένταση μπορεί να είναι ισχυρή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, οπότε είναι καλό να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας για το αν ή πώς να ενεργήσετε με αυτή. Οι διαμάχες για την εξουσία μπορούν να γίνουν πολύ έντονες. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι με το εαυτό σας για αυτά που πραγματικά θέλετε. Βρείτε τρόπους να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας χωρίς να προκαλέσετε το συναισθηματικό ισοδύναμο ενός πυρηνικού πολέμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

08 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (15:59 στους Σκορπιό / Αιγόκερω)

Έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε κάποια πρόοδο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα στα έργα, την καριέρα, τις φιλοδοξίες και την δημιουργική έκφρασή σας. Είναι δυνατό να επικεντρωθείτε και να βρείτε την πειθαρχία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κάποια βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σας.

Περιτριγυρίζεστε από δυνατότητες επιτυχίας, αν και δεν θα σας δοθούν απλώς, θα πρέπει να προσπαθήσετε. Το μυαλό σας και ο σκοπός σας θα είναι ξεκάθαρα και δυνατά τώρα, και θα σας βοηθήσουν να είστε αποφασιστικοί και παραγωγικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογική Καταιγίδα Με Ενα Δώρο 05-08/11

Η ηγεσία, η διαχείριση και η οργάνωση είναι ικανότητες που θα φτάσουν σε κορύφωση τώρα. Μπορείτε με επιτυχία να δείξετε τη σιγουριά που απαιτείται από την κατάσταση, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει άκαμπτος ή αυταρχικός.

Είναι μια καλή περίοδος για να μάθετε και να εξασκήσετε νέες δεξιότητες ή να επικεντρωθείτε στο διάβασμα. Είναι επίσης η εποχή που μπορείτε να κάνετε σχέδια για μελλοντικά έργα ή να πραγματοποιήσετε πρόοδο στα υπάρχοντα. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75