Αστρολογική Πρωτοχρονιά τι να περιμένει κάθε ζώδιο

synastries

Αστρολογική Πρωτοχρονιά τι να περιμένει κάθε ζώδιο .

Αστρολογική Πρωτοχρονιά – Εποχή του Κριού: Φωτιά και Πάθος .

Τον ερχομό κάθε καινούργιας χρονιάς, τον γιορτάζουμε τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου . Όμως το ταξίδι του Ήλιου στον τροχό του ζωδιακού κύκλου επαναλαμβάνεται σε διαφορετική εποχή του χρόνου. Ειδικότερα η αστρολογική χρονιά του 2021, πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου δηλαδή τη στιγμή που ξεκινά η εποχή της άνοιξης….και ο ήλιος κάνει την είσοδό του Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Ο Κριός αντιπροσωπεύει τη φωτιά που τροφοδοτεί το πάθος και τη θέληση να αγωνιστούμε για το καλύτερο. Είναι το ζώδιο που μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε το ένστικτο και την εσωτερική μας πυξίδα.

zodia-taro-45

Το ωροσκόπιο της εποχής του Κριού για το 2021 είναι εδώ και θα μας βοηθήσει να αφήσουμε τις παλιές μας συνήθειες και να αγκαλιάσουμε τη δύναμη του Κριού που υπάρχει μέσα μας. Η εποχή του Κριού ξεκινά με μια ισχυρή ευθυγράμμιση που θα μας παροτρύνει σε νέες ιδέες και στην προσπάθεια εφαρμογής τους.

Στις 22 Μαρτίου, ο φιλόδοξος Άρης – ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού – θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο – πλανήτη της μακροζωίας και της καθυστερημένης ικανοποίησης – ενθαρρύνοντας τη σπίθα μιας νέας ιδέας και τη διατήρηση της φλόγας της. Κι αυτή η φλόγα δεν θα σβήσει, γιατί θα έχουμε την πειθαρχία και τη δέσμευση, να κάνουμε αυτή τη φωτιά να διαρκέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η κινητήρια δύναμη του Κριού είναι η παρόρμησή του, που του επιτρέπει να καταναλώνει και να καταναλώνεται. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε τους στόχους που έχετε για την καινούργια χρονιά… επειδή η αστρολογική νέα χρονιά σας εκτοξεύει μπροστά. Αν αισθάνεστε σαν να σέρνεστε, το ξεκίνημα της εποχής του Κριού θα τραντάξει όλο σας το σύστημα. Η ενέργεια μπορεί να φαίνεται πως κινείται γρήγορα και δυνατά….όμως πορευτείτε μαζί της!

Κάθε ζώδιο θα αγκαλιάσει αυτήν την ενέργεια με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Δείτε παρακάτω τι να περιμένετε, για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας :

Αστρολογική Πρωτοχρονιά Κριός

Ξέρετε πως είστε άτομα πολυδιάστατα…..άτομα που εξελίσσονται συνεχώς. Αυτήν ειδικά την περίοδο, να ξέρετε πως θα αλλάξετε. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και σκεφτείτε ποιοι είστε. Μπορείτε να γίνετε ένα καινούργιο άτομο.

μελλοντολόγος

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Το μέρος, που κανείς άλλος δεν βλέπει. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και αρκετή σοφία που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια του μυαλού σας. Το πνεύμα σας ζωντανεύει και είναι έτοιμο να αναλάβει τα ηνία.

Δίδυμοι

Αξιοποιείτε τις ηγετικές σας ικανότητες και με την επιδεξιότητά σας, διευκολύνετε τη σύνδεση της κοινότητας. Δεν υπάρχει λόγος να είστε μόνοι με τις λαμπρές ιδέες σας, όταν μπορείτε να τις μοιραστείτε…. και να συνεργαστείτε με άλλους για να δημιουργήσετε ακόμη πιο λαμπρές ιδέες.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τους στόχους σας και να αποφασίσετε να τους πραγματοποιήσετε. Έχετε όλη τη δύναμη στα χέρια σας και μπορείτε πραγματικά να καλλιεργήσετε κάτι στη ζωή σας, αν είστε πρόθυμοι να επικεντρωθείτε.

Αστρολογική Πρωτοχρονιά Λέων

Έχετε τον κόσμο στη διάθεσή σας. Ανοίγει για σας σαν ένα στρείδι, ώστε να μπορέσετε να πάρετε το μαργαριτάρι που βρίσκεται μέσα του. Νέες εμπειρίες ακτινοβολούν γύρω σας, προσπαθώντας να σας παρασύρουν στο άγνωστο. Αρπάξτε στην ευκαιρία και πείτε «ναι» σε ένα καινούργιο μονοπάτι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος

Για να ωριμάσετε, πρέπει να αποδεχτείτε ότι αφήνετε πίσω σας τα παλιά και προχωράτε σε καινούργιες καταστάσεις. Αυτή είναι η σταδιακή διαδικασία του μετασχηματισμού! Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ξεκινάει ένας καινούργιος. Αγκαλιάστε την αλλαγή.

Αστρολογική Πρωτοχρονιά Ζυγός

Νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά σας… και ενισχύετε τη σχέση σας με τους ανθρώπους που είναι ήδη στη ζωή σας. Ενισχύστε την ικανότητά σας να βλέπετε κατάματα τους ανθρώπους και να έχετε πίστη σ’ αυτούς. Αυτές οι σχέσεις θα δημιουργήσουν καινούργια συναισθήματα μέσα σας.

Σκορπιός

Οι ενέργειές σας είναι αλληλοεξαρτώμενες… μέχρι να καταλήξουν να σημαίνουν κάτι. Ήρθε η ώρα να αναπτύξετε τις ενέργειές σας σχετικά με τις προτεραιότητες και τις αξίες σας. Ποια είναι η ρουτίνα σας; Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα το χρόνο σας;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης

Η καλλιτεχνική φωτιά μέσα σας καίει…οδηγώντας την καρδιά σας στην ανάγκη της να εκφραστεί. Είστε καλλιτέχνες…. κι αυτό το μέρος του εαυτού σας μπορεί να εξημερωθεί, αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι άγριο, ωμό και ελεύθερο. Απελευθερώστε αυτήν την πλευρά του εαυτού σας…. και μην κοιτάξετε ξανά πίσω.

Αιγόκερως

Ο ιερός σας χώρος σας καλεί. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά την ανάγκη σας για ένα μέρος που να είναι μόνο δικό σας και μια οικογένεια που να σας κάνει να νιώθετε πως ανήκετε κάπου. Εστιάστε σε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

zwdia-3-zodia

Υδροχόος

Ο εγκέφαλός σας πάλλεται από την έντονη ενέργεια και την επιθυμία να καλύψει τα κενά. Υπάρχουν πολλά για να μάθετε, από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Κι άλλα τόσα, για να τα επεξεργαστείτε και να τα παρατηρήσετε. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε, να εμπλακείτε κοινωνικά με άλλους ανθρώπους και να επανασυνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά.

Ιχθύες

Νιώστε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Συνδεθείτε με το περιβάλλον σας και βυθιστείτε στην παρούσα στιγμή. Θυμηθείτε πόσο αληθινοί είστε στην πραγματικότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά που σας υποστηρίζουν και σας ανήκουν…. Γι’ αυτό συνεχίστε να σφυρηλατείτε την ασφάλεια στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy