Αστρολογική Ταρώ 06/01, Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

taro-troxos-tixis

Αστρολογική Ταρώ 06/01, Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Στις 06 Ιανουαρίου, θα συντελεστεί η πρώτη ετήσια έκλειψη στον άξονα του Αιγόκερω – Καρκίνου.
Αστρολογική Ταρώ, Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς

Κριός : Η Αρχιέρεια
Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει αυτές τις δυο – τρεις ήμερες, την διάθεση σας. Οι καταστάσεις που έρχονται κατά πάνω σας, έχουν αγάπη και χρήμα.

Λέων : Ο Αυτοκράτορας
Σημάδια και ενδείξεις έχετε, από ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο που έχει ερωτευτεί την ιδιαίτερη σας προσωπικότητα. Μέσα στο Σαβ.Κο, θα έρθουν και οι αποκαλύψεις.

Τοξότης : Το Άρμα
Τα μάτια και τα λόγια, θα γίνουν ένα και το πρόσωπο που αγαπάτε, δεν θα βάλει άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις ανάμεσα σας, και ούτε θα ρισκάρει να σας χάσει.

zodia-9865

Ζώδια της Γης

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Δεν είστε σε φάση για να διαπραγματευτείτε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί πια και να μην θέλετε. Θέλετε πια να στρέψετε την προσοχή σας, σε άλλες καταστάσεις της ζωής σας.

Παρθένος : Ο Ήλιος
Δράση και οικονομικές ευκολίες θα σας φέρει αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, που σίγουρα θα σας δώσει και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε και τις δυσκολίες στα ερωτικά.

Αιγόκερως : Το Αστέρι
Δεν ζητάτε άλλες ερωτικές περιπλανήσεις σε σχέσεις και ζωές τρίτων. Θέλετε μόνο να βρείτε μια καρδιά που να έχει το απόλυτο ταίριασμα με την δική σας…και έτσι και θα γίνει.

taro-zodia-76

Ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είστε παθιασμένοι με όλα αυτά που κάνετε τις τελευταίες εβδομάδες, με την καθημερινότητα σας. Με τον Ερμή δίπλα στον Ήλιο, μάλλον θα γοητεύσετε και έναν νέο έρωτα.

Ζυγός : Ο Κόσμος
Θα αναγεννηθείτε μέσα από τις ίδιες σας τις στάχτες. Τώρα που έχετε και την απόλυτη στήριξη των αστρολογικών δεδομένων, θα βρείτε αυτό και αυτόν που θέλετε μόνο εσείς.

Υδροχόος : Οι Εραστές
Η αγάπη θα ξεπροβάλει στον δρόμο σας, και θα είναι καινούργια. Τα παλιά τα έχετε εξαντλήσει και δεν σας γοητεύουν πια. Μια είδηση από συγγενικό πρόσωπο θα σας χαροποιήσει.

taro-zodia-098

Ζώδια του Νερού

Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης
Υπάρχει μια προσωπικότητα που έχει ήδη μαζί σας δεθεί ερωτικά και ψυχικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι απλά, να αξιολογήσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν!

Σκορπιός : Ο Γητευτής
Είστε ακροατές αυτήν την στιγμή, στις υποθέσεις του ερωτικού σας συντρόφου και μάλλον θα πρέπει να συλλέξετε τις πληροφορίες που πέφτουν στην αντίληψη σας.

Ιχθείς : Η Σελήνη
Θα πρέπει να σκεφτείτε εσείς δύο φορές, αυτά που θα σας προταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως και να μην συμφωνείτε και να πρέπει να το πείτε εγκαίρως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66