αστρολογικες προβλέψεις για δυο 25/12 Κυριακή

zodia-zwdia-imerisies

αστρολογικες προβλέψεις για δυο 25/12 Κυριακή

ζωδια Κριός
Οι φλόγες είναι καυτές. Η καυτή αμμουδιά είναι καυτή. Οι καυτοί φούρνοι είναι καυτοί. Και εσείς και το ταίρι σας είστε αυτοί σήμερα, επίσης! Αλλά αυτό είναι προφανές.

ζωδια Ταύρος
Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάνα δυο φίλους που πιστεύετε ότι είναι κοτούλες. Ή πιστεύετε ότι είναι κουτοί. Ή απλά πιστεύετε ότι είναι εντελώς ηλίθιοι. Μην το κάνετε θέμα όμως.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ποιο είναι το αντίθετο του να είστε στο σκοτάδι με ένα πανί να κλείνει τα μάτια σας και να ψάχνετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση; Το να βγάλετε το πανί, να ανοίξετε τις κουρτίνες και να μπει λίγο φως, βέβαια!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Στο μέλλον όλοι θα φοράνε μίνι φούστες από πλαστικό και παντελόνια από αλουμινόχαρτο; Θα αντικαταστήσουν τα ιπτάμενα οχήματα τα αυτοκίνητα και το φαγητό θα είναι σε μορφή χαπιού; Θα είστε εσείς οι δύο ακόμα μαζί; Απλά ρωτήστε.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας ακτινοβολεί. Μια λάμπα ακτινοβολεί. Τα αναμμένα κεριά ακτινοβολούν. Και εσείς, επίσης, ακτινοβολείτε!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Υπάρχει ο τόπος και ο χρόνος που σίγουρα είναι εντάξει να κοκορεύεστε. Αλλά αν το ταίρι σας δεν νιώθει καλά και δεν είναι ο εαυτός του τελευταία, δεν θέλετε να περηφανεύεστε πάρα πολύ για τη δική σας επιτυχία.

ζωδια Ζυγός
Γιατί δεν πάτε μια βόλτα εσείς και το γλυκάκι σας να κάνετε κάτι γλυκό σήμερα; Μπορείτε να περάσετε από το γυμναστήριο μαζί, ένα τοίχο ανάβασης ή ένα μάθημα σάλσα. Απλά ξεκινήστε για κάπου!

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε στρεσαρισμένοι σήμερα και αυτό πρέπει να σας κάνει να σταματήσετε λίγο. Πριν αποφασίσετε να ζητήσετε από το ταίρι σας να κάνει μεγάλες αλλαγές για σας, περιμέντε μέχρι να νιώσετε πιο ήρεμοι. Έπειτα σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Είστε πιο χαρούμενοι από χαζοχαρούμενο κανισάκι σήμερα! Και η καλή σας διάθεση χαροποιεί τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Συνεχίστε το τραγούδι!

ζωδια Αιγόκερως
Σίγουρα σας αρέσει να μοιράζετε τις ευθύνες για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Αλλά μερικές φορές μπορεί να το πάτε πολύ μακριά – ας πούμε, βάζοντας έναν απ’ τους δυο σας υπεύθυνο για όλους τους λογαριασμούς και τον άλλο υπεύθυνο για όλα τα συναισθήματα.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Ουαου! Τι ανακαλύπτετε σήμερα; Ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχετε ανακαλύψει ο ένας στον άλλο ακόμα; Ότι είστε ακόμα ικανοί για ανακαλύψεις; Ή ότι οι ανακαλύψεις θα είναι πραγματικά απολαυστικές;

ζωδια Ιχθύες
Οπότε σήμερα γιατί δεν αναλογιστείτε πως πάνε τα πράγματα για εσάς; Τι πράγματα ονειρεύεστε; Τι ονειρεύεστε ξύπνιοι; Πόσο καλά (ή κακά) τρώτε; Πώς είναι η όρεξη σας; Πώς είναι η σχέση σας με το ταίρι σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia