αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/09 Σάββατο

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/09 Σάββατο

ζωδια Κριός
Βάλτε τις ανησυχίες του ταιριού σας πάνω από τις δικές σας σήμερα. Σας χρειάζονται να είστε εκεί γι’ αυτούς, αλλά μπορεί να μην είναι σε θέση να σας πουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Απλά δείξτε υπομονή και κατανόηση και θα βοηθήσετε αρκετά.

ζωδια Ταύρος
Οι αγγαρείες και οι ευθύνες είναι ένα απαραίτητο μέρος της ζωής, αλλά το να μοιραστείτε αυτές τις δουλειές με το ταίρι σας μπορεί να τις κάνει πολύ πιο διασκεδαστικές. Κάντε μια λίστα αυτών που πρέπει να κάνετε και αντιμετωπίστε την μαζί.

ζωδια Δίδυμοι
Το να επικεντρωθείτε στο ταίρι σας σήμερα θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα μικρά πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Θα χαρούν να λάβουν την έξτρα προσοχή από εσάς και εσείς θα νιώσετε καλά δίνοντας την.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Η ζωή σας στο σπίτι μπορεί να μην φαίνεται καθόλου ιδανική σήμερα. Αν νιώθετε κάποια ένταση στη σχέση σας, μιλήστε στο ταίρι σας για αυτά που νιώθετε, πριν γίνουν μεγάλο θέμα.

ζωδια Λέων
Aν έχετε κάτι στο μυαλό σας, επικοινωνήστε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας σήμερα. Το να βγάλετε τις ανησυχίες σας τώρα που είναι μικρές, θα είναι πολύ καλύτερο από το να περιμέντε να γίνουν μεγάλο θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια σημαντική αγορά μαζί με το ταίρι σας. Είτε είχατε βάλει στο μάτι κάτι, είτε απλά νιώθετε πως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

ζωδια Ζυγός
Εκτιμάται την ομορφιά στα καθημερινά πράγματα. Σήμερα, βοηθήστε το ταίρι σας να δει μέσα από τα μάτια σας. Δείξτε τους κάτι που μπορεί αν μην έχουν προσέξει και εξηγήστε γιατί σας τραβάει το ενδιαφέρον.

ζωδια Σκορπιός
Αν δεν μπορούσατε να βρείτε μια απάντηση, μοιραστείτε ιδέες με το ταίρι σας. Μαζί μπορεί να σκεφτείτε κάτι που κανένας απ’ τους δυο σας μπορούσε να σκεφτεί από μόνος του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Το πρόγραμμα σας μπορεί να μην πάει όπως το σχεδιάζατε σήμερα, οπότε αφήστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνει τις πρέπουσες αναδιατάξεις. Να έχετε ιδιαίτερη υπομονή με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να μην τα πάει τόσο καλά όσο εσείς με τα απρόοπτα σήμερα.

ζωδια Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει στο σωστό πλαίσιο σκέψης για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ. Περάστε την ημέρα σας σχεδιάζοντας το πλάνο σας και τακτοποιώντας όλες τις λεπτομέρειες. Θα μπορέσετε να το κάνετε πραγματικότητα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Κάντε τον κόπο να επικοινωνήσετε με κάποιον που κανονικά μπορεί να μην συναντούσατε σήμερα. Μπορεί σήμερα να είναι η ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον φίλο του ταιριού σας.

ζωδια Ιχθύες
Κάποιες φορές η έμπνευση σας έρχεται από απρόσμενα μέρη. Σήμερα μια πρόταση σε ένα βιβλίο που διαβάζετε θα σας εντυπωσιάσει και θα σας δώσει γνώση που μπορείτε να εφαρμόσετε μέσα στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67