αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/11 Πέμπτη

test-idanikos-syntrofos-sxesi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/11 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Το να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με το ταίρι σας σήμερα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Όταν και οι δύο νιώθετε ότι μπορείτε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλο, η επικοινωνία γίνεται πολύ ευκολότερη.

ζωδια Ταύρος
Αποφύγετε να φανείτε φαρισαϊκοί, ιδιαίτερα απέναντι στο ταίρι σας σήμερα. Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας χωρίς να ακούγεται σαν να έχετε όλες τις απαντήσεις. Να είστε πρόθυμοι να ακούτε και τη δική τους πλευρά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να νιώσετε εκνευρισμένοι από την συμπεριφορά του ταιριού σας σήμερα. Αν και δεν μπορείτε να ελέγξετε την συμπεριφορά τους, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο πολύ θα την αφήσετε να σας επηρεάσει. Το αποτέλεσμα είναι στο χέρι σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ένα θέμα με τους συναδέλφους σας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να βγάλετε το βάρος από πάνω σας και να αφήσετε πίσω τα δράματα όταν επιστρέψετε σπίτι. Γκρινιάξτε λίγο στο ταίρι σας και έπειτα αφήστε το.

ζωδια Λέων
Η αφθονία των καλών πραγμάτων στη ζωή σας είναι λόγος για γιορτή. Κάντε μια λίστα με τα αγαπημένα σας πράγματα που αφορούν το ταίρι σας και μοιραστείτε τη μαζί τους το βράδυ. Μην εκπλαγείτε αν τους κάνετε να κοκκινίσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Παρθένος
Πιέστε τον εαυτό σας να πάρει ένα ρίσκο και κάντε κάτι που φοβόσασταν να δοκιμάσετε. Το ταίρι σας μπορεί να σας προσφέρει ηθική υποστήριξη, αλλά εξαρτάτε από εσάς το αν θα πάρετε την απόφαση να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να το κάνετε!

ζωδια Ζυγός
Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι ο μόνος δρόμος σήμερα. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, πείτε το στο ταίρι σας. Δεν μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν ξέρει τι χρειάζεστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά γιατί όλοι φαίνετε να προσελκύονται από εσάς σήμερα. Ακόμα και το ταίρι σας, που πάντα σας βρίσκει ελκυστικούς, φαίνεται να ενδιαφέρετε ακόμα περισσότερο.

ζωδια Τοξότης
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να περάσετε την ημέρα και θα κάνει τα πάντα να μοιάζουν λίγο ευκολότερα. Αυτό το καλό συναίσθημα θα σας βοηθήσει και του βράδυ, όταν θα θέλετε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προς το ταίρι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση σήμερα, αλλά ο ιδεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να δείτε την θετική πλευρά της. Με τη στάση σας και με τη συνεχή υποστήριξη από το ταίρι σας, μπορείτε να την κάνετε να λειτουργήσει υπέρ σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βρεθήκατε με τους φίλους, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Είναι σημαντικό για εσάς και για το ταίρι σας να διατηρήσετε σχέσεις και με άλλους ανθρώπους, επίσης.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να βρεθείτε σε διαφωνία με τον εργοδότη σας σήμερα. Μια κλήση κατά το μεσημέρι στο ταίρι σας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε την υπόλοιπη ημέρα. Ένα χαλαρωτικό βραδάκι επιβάλλεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις