αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/12 Σάββατο

evdomadiaies-1016314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 10/12 Σάββατο

ζωδια Κριός
Η φιλοδοξία σας είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν μπαίνει ανάμεσα στη σχέση σας.

ζωδια Ταύρος
Εσείς και το ταίρι σας θα κατανοήσετε βαθιά σήμερα κάτι σημαντικό για τη σχέση σας. Αυτό θα φέρει μια νέα οπτική στα πράγματα. Προετοιμαστείτε για μια διασκεδαστική διαδρομή.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αυτή είναι μια μέρα που φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά. Κάντε κάτι ήπιο και αφήστε το δράμα για τους τηλεοπτικούς σταρ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εφόσον η σημερινή ημέρα τείνει προς την περιπέτεια, γιατί να μην πάρετε ένα ρίσκο στον ερωτικό τομέα; Βέβαια, μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά μπορεί να ωφελήσει πολύ εσάς και το ταίρι σας. Εξάλλου, σας αρέσει να εξερευνείτε μαζί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Είστε τόσο καυτοί, που το ταίρι σας μπορεί να πάθει εγκαύματα κοιτώντας σας και μόνο. Δεν υπάρχει λόγος να ρίξετε νερό σε αυτή τη θερμότητα, αν μπορείτε να την ελέγξετε. Αποφύγετε να θυμώσετε και παθιαστείτε αντ’ αυτού!

ζωδια Παρθένος
Η επικριτική σας φύση είναι γνωστή, αλλά την έχετε στρέψει κατά του εαυτού σας και αυτό απειλεί να καταπνίξει τη λογική σας! Με το να ρίχνετε τον εαυτό σας δεν θα περάσετε καλά. Ζητήστε από το ταίρι σας να μοιραστεί την οπτική του.

ζωδια Ζυγός
Ήσασταν πανέτοιμοι να περάσετε μια διασκεδαστική βραδιά σήμερα, αλλά το ταίρι σας δεν έχει διάθεση. Μην απογοητεύεστε από την αλλαγή των σχεδίων σας. Ανταλλάξτε τα με ένα ήσυχο και ρομαντικό δείπνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αν η διαίσθησή σας σάς λέει να κόψετε ταχύτητα και να σκεφτείτε κάτι, τότε οπωσδήποτε κόψτε ταχύτητα και σκεφτείτε! Οι αξίες σας είναι έξυπνοι πληροφοριοδότες: ακούστε τις όταν παίρνετε μια απόφαση που αφορά τη σχέση σας σήμερα.

ζωδια Τοξότης
Φροντίστε να μην αγνοήσετε ένα φίλο που πέρασε πρόσφατα από έναν δύσκολο χωρισμό. Θα του κάνει καλό να περάσει χρόνο με ένα πιο λειτουργικό ζευγάρι, όπως εσείς και το ταίρι σας. Κλείστε ένα ραντεβού να βρεθείτε μαζί του σύντομα.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Πιθανότατα δεν υπάρχει ρουλέτα μπροστά σας και το ταίρι σας δεν είναι κρουπιέρης του μπλάκτζακ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ποντάρετε όλα όσα έχετε στην αγάπη σήμερα. Βάλτε τα όλα στο τραπέζι.

ζωδια Υδροχόος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να μην νιώθετε τόσο γλυκά ο ένας απέναντι στον άλλο σήμερα. Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα – μερικές φορές απλά είστε ασυγχρόνιστοι. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας και βρεθείτε αργότερα.

ζωδια Ιχθύες
Ξέρετε πως μερικές φορές οι λέξεις έχουν το κακό συνήθειο να πετάγονται από το στόμα σας, πριν βρείτε την ευκαιρία να καταλάβετε καν αυτό που είπατε; Κόψτε τους τα φτερά σήμερα. Με άλλα λόγια, μιλάτε αργά και προσεκτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65