αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/01 Τετάρτη

zwdia-erwtas-diarkeia

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/01 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Πάρτε το χαλαρά σήμερα και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Ένα πικ-νικ με λιχουδιές από το κοντινό σας εστιατόριο και μια βραδιά βλέποντας DVD στο σπίτι είναι ένας ωραίος τρόπος για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

ζωδια Ταύρος
Αν κάτι σας ενοχλεί, μην αισθάνεστε ότι πρέπει να το κρατήσετε όλο μέσα σας. Το ταίρι σας είναι εκεί για σας και θέλει να του εμπιστεύεστε πράγματα. Αφήστε τους να είναι το στήριγμα σας σήμερα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Περάστε την ημέρα σας εστιάζοντας σε δημιουργικές δραστηριότητες γύρω από το σπίτι. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε επιτέλους αυτέςτις φωτογραφίες των διακοπών σε άλμπουμ. Δουλέψτε μαζί με το ταίρι σας ώστε να ξαναζήσετε τις καλές στιγμές!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα βρίσκει εσάς και το ταίρι σας απίστευτα συντονισμένοι ο ένας στις διαθέσεις του άλλου. Μέχρι το βράδυ θα βρείτε τους εαυτούς σας συντονισμένους με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο. Οι σπίθες θα ανάψουν!

ζωδια Λέων
Η δημιουργική σας πλευρά δεν έχει πάρει αρκετή προσοχή τον τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Για έμπνευση, πηγαίνετε μαζί με το ταίρι σας σε ένα μουσείο τέχνης, έπειτα γυρίστε σπίτι και δουλέψτε πάνω στο αριστούργημά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε την κριτική σας για το ταίρι σας στο ελάχιστο σήμερα. Αν έχετε να πείτε κάτι αρνητικό, προσπαθήστε να προσθέσετε ένα θετικό στοιχείο σε αυτό. Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί καλύτερα αν κρατήσετε έναν αισιόδοξο τόνο.

ζωδια Ζυγός
Μερικά απρόσμενα νέα ρίχνουν την ημέρα σας εκτός ισορροπίας, αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό και θα ανακάμψετε γρήγορα. Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να βρείτε το καλύτερο σε κάθε κατάσταση και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση.

ζωδια Σκορπιός
Εισάγετε ένα στοιχείο φαντασίας στην ερωτική σας ζωή. Είτε θέλετε να βάλετε παιχνίδια ρόλου στην περίσταση είτε απλά να μιλήσετε για το αυτά που βρίσκετε ελκυστικά, θα προσθέσετε μια νέα διάσταση που θα απολαύσετε και οι δύο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε κίνητρα σήμερα. Ένα μεσημεριανότηλεφώνημα στο ταίρι σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Μέχρι το βράδυ τα επίπεδα της ενέργειας σας θα επιστρέψουν στο σημείο που θέλετε να είναι.

ζωδια Αιγόκερως
Η δημιουργικότητά σας είναι η δύναμή σας – χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας! Υπάρχουν περισσότεροι από έναν τρόποι για να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση με το ταίρι σας, οπότε μην φοβάστε να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα.

ζωδια Υδροχόος
Αν το πορτοφόλι σας είναι λίγο ελαφρύ, μην ανησυχείτε: δεν χρειάζεστε χρήματα για να περάσετε καλές στιγμές με το ταίρι σας. Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή στο πάρκο και διασκεδάστε τραβώντας ανόητες φωτογραφίες.

ζωδια Ιχθύες
Χαρίστε στον εαυτό σας την αγαπημένη σας, μόνογια το εαυτό σας,πολυτέλεια σήμερα. Έχετε ήδη φροντίσει καλά το ταίρι σας – και όλους τους υπόλοιπους στη ζωή σας – γι’ αυτό μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τον εαυτό σας, επίσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768