αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/09 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/09 Κυριακή

ζωδια Κριός
Έχετε την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε μεγάλο πρότζεκτ σας σήμερα. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι και μαζί θα κάνετε μια καλή αρχή σε κάτι που θα αποδειχθεί πολύ ικανοποιητικό.

ζωδια Ταύρος
Αφιερώστε λίγο χρόνο στην φροντίδα του εαυτού σας σήμερα. Είναι εύκολο το να μπλεχτείτε στο να βοηθάτε όλους τους υπόλοιπους, αλλά χρειάζεστε κι εσείς κάποια προσοχή επίσης. Πείτε στο ταίρι σας τι μπορεί να κάνει για να σας βοηθήσει.

ζωδια Δίδυμοι
Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αν δώσετε στο ταίρι σας μια ιδέα για το που κολλήσατε, μπορεί να σας βοηθήσει. Το να μπορείτε να δουλεύετε μαζί σαν ομάδα είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό να έχετε σαν ζευγάρι.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για το τι θέλετε να κάνετε σήμερα το βράδυ. Κάντε συμβιβασμούς έτσι ώστε να μπορέσετε να περάσετε λιγότερο χρόνο τσακωμένοι και περισσότερο διασκεδάζοντας μαζί.

ζωδια Λέων
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα και θέλετε να φροντίσετε να είναι και στο μυαλό του ταιριού σας επίσης! Ξεκινήστε την ημέρα με χαλαρό φλερτ και συνεχίστε με μια πιο παθιασμένη έκφραση των συναισθημάτων σας.

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μια μικρή αναποδιά σήμερα. Τα πλάνα που έχετε κάνει με το ταίρι σας μπορεί να μην πάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει. Μόλις ξεπεράσετε την απογοήτευση σας, ξεκινήστε να κάνετε νέα σχέδια.

ζωδια Ζυγός
Δεν χρειάζεστε κάποια ειδική περίσταση για να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά. Κάντε κάτι απόλυτα επιπόλαιο και εντελώς ρομαντικό μαζί με το ταίρι σας σήμερα και θυμίστε τους γιατί ερωτευτήκατε ο ένας τον άλλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Θα χρειαστείτε υπομονή όταν αντιμετωπίζετε το ταίρι σας σήμερα. Λειτουργούν με πιο αργή ταχύτητα απ’ ότι εσείς και δεν μπορείτε να τους κάνετε να βιαστούν. Αντί να εκνευριστείτε, προσπαθήστε εσείς να ακολουθήσετε τον ρυθμό τους.

ζωδια Τοξότης
Η επικοινωνία δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εσάς σήμερα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία για να μοιραστείτε τις ευχές σας με το ταίρι σας. Αν τους το κάνετε εύκολο το να σας κάνουν ευτυχισμένους, είναι πιο πιθανό να το κάνουν.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε πως η ενέργεια που βάζετε σε μια κατάσταση μέσα στη σχέση σας πάει στράφι. Αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή, κάντε ένα βήμα πίσω και δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε, αλλά κρατήστε το για τον εαυτό σας. Το ταίρι σας σας χρειάζεται παρόν σήμερα. Κάντε μια προσπάθεια να είστε πιο κοινωνικοί και μπορεί να σας αλλάξει η διάθεση.

ζωδια Ιχθύες
Νιώθετε την έμπνευση να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στην προσωπική σας ζωή. Πείτε στο ταίρι σας τι κάνετε και καλέστε τους να σας ακολουθήσουν, αλλά μην εκνευριστείτε αν δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τις ίδιες αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65