αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/11 Παρασκευή

erwtas_keravnob

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/11 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Αποφύγετε να είστε οπορτουνιστικοί σήμερα. Το ταίρι σας χαίρεται να σας βοηθά, αλλά το να εκμεταλλεύεστε την καλή τους φύση δεν ωφελεί τη σχέση σας. Δοκιμάστε αντ’ αυτού να κάνετε κάτι καλό γι’ αυτούς.

ζωδια Ταύρος
Μετά από μερικές ημέρες δύσκολης επικοινωνίας, θα φτάσετε σε μια βαθιά κατανόηση με το ταίρι σας σήμερα. Αν είπατε πράγματα που δεν έπρεπε, φροντίστε να πείτε μια ειλικρινή συγνώμη.

 

ζωδια Δίδυμοι
Θα σας είναι δύσκολο σήμερα να φτάσετε στην καρδιά μιας κατάστασης. Μάθετε όσα μπορείτε από το ταίρι σας και έπειτα κάντε κάποια έρευνα από μόνοι σας. Μπορεί να μην βρείτε τις απαντήσεις, αλλά θα κάνετε μια καλή αρχή.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε μια δύσκολη ημέρα, σε κάτι πολύ καλό σήμερα. Αν το ταίρι σας έρθει σε εσάς με ένα πρόβλημα, το να προσπαθήσετε να το λύσετε μαζί θα σας φέρει πιο κοντά. Θα ξέρει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί με τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Να είστε καλοί ακροατές για το ταίρι σας σήμερα. Αν έχει κάτι στο μυαλό τους, ακούστε όλη την ιστορία πριν προσφέρετε τη γνώμη σας. Μπορεί να καταφέρουν να το λύσουν μόνοι τους ενώ μιλάνε γι΄ αυτό.

ζωδια Παρθένος
Έχετε αρκετή φιλοδοξία και την επιθυμία να κάνετε τα πράγματα καλύτερα για εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα σας δοθεί μια ευκαιρία που θα σας το κάνει ευκολότερο να φτάσετε τους στόχους σας. Μην την απορρίψετε.

ζωδια Ζυγός
Ένα θέμα από το παρελθόν που πιστεύατε ότι το είχατε λύσει, θα ξεπεταχτεί και πάλι σήμερα. Μπορεί να ήρθε η στιγμή να καθίσετε κάτω με το ταίρι σας και να το λύσετε μια και καλή. Προετοιμαστείτε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αυτή είναι μια καλή στιγμή να εφαρμόσετε νέα σχέδια, ειδικά αυτά που αφορούν την ζωή σας στο σπίτι. Συζητήστε με το ταίρι σας για αυτά που θα θέλατε να κάνετε και έπειτα ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε.

ζωδια Τοξότης
Ψάξτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα σήμερα. Αν χρειάζεστε έμπνευση, θυμίστε στον εαυτό σας όλα αυτά που θα θέλατε να κάνετε με το ταίρι σας. Το να δείξετε εγκράτεια τώρα, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε περισσότερα αργότερα.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε την ενέργεια να κάνετε τα πάντα σήμερα. Αν το ταίρι σας δεν λειτουργεί στους ίδιους ρυθμούς, επιβραδύνετε λίγο και χρησιμοποιήστε τον ενθουσιασμό σας για να τους βοηθήσετε. Θα κάνετε πολλά σήμερα.

ζωδια Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με μια κατάσταση μέσα στη σχέση σας. Πριν ξοδέψετε πολύ χρόνο ανησυχώντας γι΄ αυτή, μιλήστε στο ταίρι σας και προσπαθήστε να τη λύσετε. Μπορεί να υπάρχει μια πολύ απλή λύση.

ζωδια Ιχθύες
Μπορείτε να βασίζεστε στο ταίρι σας για πολλά πράγματα, αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους επίσης. Αν οι φίλοι σας προσφερθούν να σας βοηθήσουν σήμερα, αφήστε τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia