αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/12 Κυριακή

zwdia-erwtikes-22-7-14

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 11/12 Κυριακή

ζωδια Κριός
Αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να μιλήσετε για το μέλλον. Πείτε στο ταίρι σας τι ελπίζετε και τι θέλετε. Οι πιθανότητες είναι να περίμεναν από εσάς να ανοιχτείτε.

ζωδια Ταύρος
Εσείς και το ταίρι σας θα είστε σήμερα στα αντίθετα άκρα όταν προσπαθήσετε να σχεδιάσετε μια διασκεδαστική βραδιά. Εσείς θα θέλετε ένα πάρτι με τσάι κι εκείνοι ένα τρελό πάρτι. Ή και το αντίθετο. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην είστε τόσο κατσούφηδες για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα – τα πράγματα πάνε μια χαρά. Απλά αλλάξτε την οπτική σας. Μια διαφορετική οπτική γωνία είναι το μόνο που χρειάζεστε για να τα γυρίσετε τούμπα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Προσέξτε να μην υπεραναλύετε τα θέματα της καρδιάς. Είναι καλό να σκεφτείτε τα πράγματα, αλλά μην γίνετε τόσο αναλυτικοί που ξεχνάτε να πάρετε την γνώμη της συμπονετικής καρδιάς σας.

ζωδια Λέων
Τα άστρα έχουν να κάνουν με θέματα της σχέσης σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε κάποια, απλά να επικεντρωθείτε σε αυτά που υπάρχουν. Αν κάτι σας ενοχλεί, αντιμετωπίστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Όσο κι αν προσπαθείτε, δεν θα καταφέρετε να ελέγξετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σας – γεγονός πολύ εκνευριστικό για ένα οργανωμένο θαύμα, όπως εσείς. Το ταίρι σας φταίει κατά πολύ, αλλά έχετε υπομονή μαζί του.

ζωδια Ζυγός
Αν μπορείτε να ξεφύγετε από τη δουλειά σας για κάνα δίωρο την ώρα του μεσημεριανού, μπορεί να καταλήξετε σε ένα πολύ ρομαντικό παραμύθι. Αν όχι, καλύτερα να κάνετε σχέδια για δείπνο με το ταίρι σας, γιατί ο έρωτας είναι στο μενού.ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε να είναι τόσο αποφασιστικός και ανοιχτός, όσο εσείς – ειδικά μέσα σε μια σχέση. Μην περιμένετε από το ταίρι σας να ανοιχτεί τόσο γρήγορα όσο εσείς. Αντ’ αυτού απολαύστε το να τους βοηθάτε να αποκαλύπτουν νέες πλευρές του εαυτού τους.

ζωδια Τοξότης
Μία από τις απόψεις σας πρόκειται να αλλάξει. Για την ακρίβεια θα αρχίσει να μοιάζει πολύ με του ταιριού σας. Εσείς οι δύο επηρεάζετε πραγματικά ο ένας τον άλλο (μην ανησυχείτε – αυτό είναι καλό!).

ζωδια Αιγόκερως
Τα επίπεδα της ενέργειας σας είναι πολύ υψηλά σήμερα, οπότε εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Προσέχετε, όμως – όταν είστε τόσο ψηλά, η πτώση μπορεί να είναι άσχημη. Μην το παρακάνετε και εξαντλήσετε τον εαυτό σας πολύ γρήγορα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Το καυτό δεν είναι ένα επίθετο που χρησιμοποιείται μόνο στο φαγητό – θα είναι αυτό που θα φωνάζετε ο ένας τον άλλο μετά από το τέλος αυτής της μέρας. Τα πράγματα θα γίνουν καυτά. Έχετε πολύ πάγο πρόχειρο.

ζωδια Ιχθύες
Η σημερινή ημέρα θα είναι εκπληκτική για τη σχέση σας. Τα πράγματα θα κυλούν πολύ εύκολα – η επικοινωνία θα είναι αβίαστη και τα σχέδια θα δημιουργούνται ανεμπόδιστα. Φροντίστε να περάσετε χρόνο μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia