αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/09 Δευτέρα

erwtikes-28314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/09 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ενδιαφέρεστε περισσότερο για μια ενδοσκόπηση, παρά για βόλτα στην πόλη. Το ταίρι σας θα κατανοήσει την επιθυμία σας για ένα ήσυχο βραδάκι, ειδικά αν του υποσχεθείτε μια ξεχωριστή βραδιά εξόδου τις επόμενες ημέρες.

ζωδια Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει σε κακή διάθεση και ευαίσθητους. Αν μια νύχτα έξω ακούγεται σαν κάτι υπερβολικό, ζητήστε από το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Όσο είστε μαζί, δεν έχει σημασία πώς περνάτε το χρόνο σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας μπορεί να ζητήσει τη συμβουλή σας για μια κατάσταση που δεν ξέρει πώς να χειριστεί. Μην ντρέπεστε να προσφέρετε την γνώμη σας, οι σκέψεις σας θα τους βοηθήσουν να πάρουν τη σωστή απόφαση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην εμπλακείτε πολύ σε κάτι σήμερα, πριν μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Πείτε στο ταίρι σας ότι θα θέλατε να είστε προσεκτικοί. Όταν καταλάβουν την ανησυχία σας, θα είναι πρόθυμοι να το πάνε αργά.

ζωδια Λέων
Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από το ταίρι σας σήμερα. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να πληγωθεί, επειδή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ένα από τα συν του να είστε σε σχέση, είναι το να έχετε κάποιον στο πλευρό σας.

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Κάντε κάτι για να διεγείρετε την διανοητική περιέργειά σας σήμερα. Σκεφτείτε ένα ραντεβού σε κάποιο μέρος εκτός των συνηθισμένων, όπως ένα μουσείο φυσικής. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε πολλά να συζητήσετε μετά!

ζωδια Ζυγός
Κάντε μια προσπάθεια να ξεπεράσετε τα αισθήματα εγωισμού σας σήμερα. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα πάντα με το ταίρι σας, αλλά το να τους αφήσετε πρόσβαση στα αποκτήματά σας, θα σας κάνει να τα χαρείτε ακόμα περισσότερο.

ζωδια Σκορπιός
Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα, οπότε κάντε κάποια σχέδια για σήμερα το βράδυ που το ταίρι σας δεν θα μπορεί να τους αντισταθεί. Πηγαίντε τους για χορό ή για δείπνο σε ένα μέρος με ζωντανή ενέργεια. Θα θέλετε να δείτε και να σας δουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει κακοδιάθετους και αργούς. Αντί να βγείτε έξω, αυτό που θέλετε πραγματικά είναι μια ήσυχη νύχτα στο σπίτι μαζί με το ταίρι σας. Μόλις το κανονίσετε, η διάθεσή σας θα αλλάξει.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε μια μεγάλη απόφαση σήμερα. Μόλις αποφασίσετε, πείτε στο ταίρι σας τι επιλέξατε και μείνετε σε αυτό. Δεν είναι η ώρα για να αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι και θέλετε να κολλήσετε πάνω στο ταίρι σας για προστασία. Πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας, διαφορετικά, δεν θα ξέρουν τι να κάνουν για να σας βοηθήσουν.

ζωδια Ιχθύες
Μπαίνετε σε μια περίοδο συναισθηματικής αναταραχής και μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να τσακώνετε με το ταίρι σας για άσχετους λόγους. Μπορεί να πάρει κάποιες μέρες για να επιστρέψετε στο φυσιολογικό σας, αλλά τότε θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75