αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/11 Σάββατο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/11 Σάββατο

ζωδια Κριός
Μπορεί να νιώθετε μεγάλη πίεση να τελειώσετε πράγματα σήμερα, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να εξουθενωθεί. Πάρτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε μαζί με το ταίρι σας και να θυμάστε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά στη ζωή.

ζωδια Ταύρος
Τα σχέδια που κάνατε έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή. Μιλήστε στο ταίρι σας για να βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τα ίδια πράγματα πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαθεί στις σκέψεις του σήμερα. Αν υπάρχει κάποιο θέμα μέσα στη σχέση σας που προσπαθείτε να λύσετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η απάντηση θα σας έρθει εκεί που δεν το περιμένατε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ένα σχόλιο που είπατε για πλάκα, μπορεί να παρερμηνευτεί από το ταίρι σας. Μόλις τους πείτε ότι απλά αστειευόσασταν θα νιώσουν καλύτερα, αλλά και πάλι μπορεί να χρειαστεί να τους φερθείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία.

ζωδια Λέων
Μπορεί να νιώθετε γεμάτοι υπερηφάνεια, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε το εγώ σας για τον εαυτό σας σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να μην νιώθει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όπως εσείς, οπότε μην κοκορευτείτε υπερβολικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Πολεμήστε τον πειρασμό να γίνετε επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα. Αν έχετε κάποιες προτάσεις γι’ αυτούς, παρουσιάστε τες με έναν τρόπο που ακούγονται βοηθητικές. Θα ανταποκριθούν καλύτερα αν νιώθουν ότι είστε στο πλευρό τους.

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε συναισθηματικοί για το παρελθόν σας. Περάστε λίγο χρόνο χαμένοι στις σκέψεις σας, αλλά έχετε στο νου σας ότι μπορεί να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα ροζ κάτοπτρο. Το μέλλον σας με το ταίρι σας είναι ακόμα πιο φωτεινό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Εσείς και το ταίρι σας λειτουργείτε στο ίδιο μήκος κύματος σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν σκέφτεστε τις ίδιες ιδέες και τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου.

ζωδια Τοξότης
Όταν θέλετε να ζητήσετε κάτι από το ταίρι σας, η ευθεία προσέγγιση είναι η καλύτερη σήμερα. Θα το εκτιμήσουν αν δεν τους αναγκάσετε να μαντέψουν τι θα σας κάνει χαρούμενους.

ζωδια Αιγόκερως
Θα αρχίσετε να βλέπετε καλά αποτελέσματα σε ένα πρότζεκτ που δουλεύατε σήμερα και ο κόπος σας τώρα θα φανεί ότι άξιζε. Καλέστε το ταίρι σας έξω για να το ευχαριστήσετε για την υπομονή και την υποστήριξη του.

zwdia-768

ζωδια Υδροχόος
Μπορείτε να περιμένετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες. Η σχέση σας με το ταίρι σας θα επηρεαστεί, αλλά μην ανησυχείτε. Θα είστε ακόμα πιο δυνατοί από ότι είστε αυτή τη στιγμή.

ζωδια Ιχθύες
Όταν αφήνετε το ταίρι σας να σας βοηθήσει, επωφελείστε και οι δύο. Το να εμπιστεύεστε τον άλλο αρκετά, ώστε να μπορείτε να είστε ευάλωτοι μπροστά του, είναι κάτι καλό για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia