αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/12 Δευτέρα

99d590726b7e6a793dd929b90ced1d96_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 12/12 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Το ταίρι σας θα είναι πραγματικά υπέροχο σήμερα. Θα σας συγκινήσει με την υποστήριξη του. Απολαύστε το και ακουμπήστε πάνω του, αλλά μην ξεχάσετε να του πείτε πόσο ευγνώμων είστε.

ζωδια Ταύρος
Κάτι που θα σας πει το ταίρι σας σήμερα θα χτυπήσει το λάθος νεύρο. Θα μπορούσατε να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και να θυμώσει υπερβολικά. Ή απλά θα μπορούσατε να το ξεπεράσετε. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο εύκολο θα είναι το δεύτερο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η προσοχή σας είναι όλη στραμμένη στη δουλειά σας και η σχέση σας μπορεί να είναι σε δεύτερη μοίρα. Δεν πειράζει – και η καριέρα σας είναι σημαντική. Εξάλλου, θα επανορθώσετε το Σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε τίποτα τελευταία. Σταματήστε να κάνετε κύκλους και απλά συμφωνείστε στο ότι διαφωνείτε. Μετά κάντε κάτι που αγαπάτε και οι δύο – παραγγείλετε πίτσα και δείτε ταινία;

ζωδια Λέων
Θα χρειαστεί να κάνετε την καλύτερη μίμηση λάστιχου που μπορείτε στη σχέση σας σήμερα. Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Να είστε ευέλικτοι, καλέ! Όση περισσότερη ελευθερία επιτρέπετε, τόσο πιο χαρούμενο θα είναι το ταίρι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας έχει μια «υπέροχη» ιδέα και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει γι’ αυτή. Εσείς απ’ την άλλη δεν μπορείτε να κόψετε τη φωνή της κριτικής μέσα σας. Σσς! Προσπαθήστε να τους ακούσετε. Η ιδέα μπορεί να μην είναι τόσο τρελή όσο πιστεύετε.

ζωδια Ζυγός
Ένας απ’ τους καλύτερους τρόπους για να καταλαβαίνεις τους άλλους, είναι να κατανοείς πλήρως τον εαυτό σου. Θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε πριν να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο και για το ταίρι σας.

ζωδια Σκορπιός
Αν αμφιβάλλετε για το τι πρέπει να κάνετε για ένα ερωτικό δίλημμα, γιατί δεν μιλάτε σε ένα μεγαλύτερο συγγενή σας για να σας δώσει συμβουλές; Θα σας ακούσει και θα σας προσφέρει μερικές καλές, έμπειρες συμβουλές.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας θα συνδεθείτε πραγματικά σήμερα. Θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος και θα απολαύσετε ο ένας τους ρυθμούς του άλλου. Θα τελειώνετε επίσης, τις προτάσεις του άλλου. Γιατί να μην σταματήσετε να μιλάτε εξ αρχής;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Εάν εσείς και το ταίρι σας θα πάτε έξω για δείπνο σήμερα, προσπαθήστε να μην αδειάσετε τον λογαριασμό σας στη διάρκεια. Δεν ξέρετε ότι τα πικ νικ είναι πιο ρομαντικά, ούτως ή άλλως; Αν ο καιρός είναι καλός, δοκιμάστε το.

ζωδια Υδροχόος
Μοιραστείτε τις τρελές σας ιδέες με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είστε οι μόνοι που σκέφτονται αυτές τις υπερβολικές ιδέες. Εξάλλου, θα νιώσετε καλά που ανοιχτήκατε.

ζωδια Ιχθύες
Αν βρεθείτε σήμερα να βγάζετε έξω την μεζούρα σας και να μετράτε το ταίρι σας, σταματήστε και κοιτάξτε καλά τις προσδοκίες σας. Μήπως τους ζητάτε να κάνουν πάρα πολλά; Μήπως δεν είστε ρεαλιστικοί;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera