αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/01 Παρασκευή

85135

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/01 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Κάντε μια βουτιά στα βαθιά νερά, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Κάτι που πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε αποδεικνύεται αυτό ακριβώς που εσείς και το ταίρι έχετε ανάγκη. Να είστε γενναίοι και ανοιχτοί.

ζωδια Ταύρος
Τον τελευταίο καιρό το ταίρι σας ήταν λίγο ευερέθιστο, αλλά είχατε και εσείς κάποια παραπάνω πράγματα στο χέρι σας, επίσης. Όταν φτάσετε στα όρια σας, θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας βοηθήσουν. Έχετε λίγη πίστη.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το να πάρετε ένα προβάδισμα είναι σημαντικό για εσάς, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε τη σχέση σας να κινηθεί πολύ γρήγορα. Το να κινήστε γρηγορότερα θα μπορούσε να σας φέρει στην πραγματικότητα πιο πίσω. Πηγαίνετε με το δικό σας ρυθμό και σεβαστείτε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του ταιριού σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ξέρετε το γνωμικό που λέει ότι παίρνεις την κυβέρνηση που σου αξίζει; Τα αστέρια λένε ότι ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε αυτό στη ζωή σας. Απαιτείστεαυτά που θέλετε στη δουλειά ή στη σχέση σας και οι πιθανότητες είναι ότι θα τα πάρετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Θα σωθείτε από πολλή ταλαιπωρία αν επιμείνετε ότι ήρθε η ώρα να κάτσετε κάτω και να φροντίσετε μερικές ανολοκλήρωτες λεπτομέρειες. Όταν τα καθημερινά πράγματα έχουν φροντιστεί, η αγάπη έχει περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει.

ζωδια Παρθένος
Είναι εύκολο να αφήσετε τις παρορμήσεις σας να σας οδηγούν, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που θέλετε να φτιάξετε αυτή τη σχέση (ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό μέρος της ζωής σας); Ήρθε η ώρα να δώσετε στον εαυτό σας ένα χρονικό όριο πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

ζωδια Ζυγός
Τα αστέρια λένε ότι τώρα είναι η ώρα να δράσετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αναζητήστε μέσα στην καρδιά σας και αποφασίστε τι θέλετε –όχι αυτό που θέλουν οι γονείς σας, η κοινωνία ή τα περιοδικά. Έπειτα δουλέψτε για να το πετύχετε μαζί με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Μια νέα αίσθηση πρωτοβουλίας σηκώνουν εσάς και το ταίρι σας από τον καναπέ και σας βγάζουν έξω στον κόσμο και ακριβώς πάνω στην ώρα, επίσης. Δεν πρόκειται να είστε ένα από αυτά τα ζευγάρια που δεν κάνουν τίποτα άλλο απ’ το να βλέπουν τηλεόραση. Ήρθε η ώρα να ζήσετε!

ζωδια Τοξότης
Το να βυθίσετε τα δάχτυλά σας σε νέα νερά, απλά δεν αρκεί – είναι η ώρα για κωλοτούμπα στον αέρα και προσγείωση με την κοιλιά ή για τίποτα απολύτως! Το ταίρι σας έχει παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό σας. Το γεγονός είναι ότι οι δύο σας δεν έχετε νιώσει τόσο καταπληκτικά αρκετό καιρό!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Θέλετε να σηκώσετε αυτό το έργο από το έδαφος, αλλά πριν ξεκινήσετε, εσείς οι δύο πρέπει να ξέρετε ακριβώς πού μπλέκετε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά –μην ονειροπολείτε μόνο για το τι θέλετε να συμβεί.

ζωδια Υδροχόος
Είπατε κάτι πάνω στη στιγμή και το ταίρι σας δεν μπορεί να πιστέψει ότι είπατε κάτι που αυτός ή αυτή σκεφτόταν, επίσης (αλλά ποτέ δεν είχε τα κότσια να πει φωναχτά). Πηγαίνετε με το ένστικτό σας και σώστε την κατάσταση για ακόμη μια φορά!

ζωδια Ιχθύες
Οι νέες ιδέες έχουν διπλό αντίκτυπο αυτή τη στιγμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και το ταίρι σας είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια. Αν και είστε και οι δύο έτοιμοι για κάποιες μεγάλες αλλαγές, η ταχύτητα με την οποία θα συμβούν μπορεί να σας εκπλήξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις