αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/11 Κυριακή

qZYOC

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/11 Κυριακή

ζωδια Κριός
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα συζητώντας με το ταίρι σας για το τι θα θέλατε για τον μέλλον. Αν σπάσετε τα πράγματα σε μικρά βήματα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

ζωδια Ταύρος
Αν το ταίρι σας φαίνεται να αντιδράει περίεργα σε μια κατάσταση σήμερα, μιλήστε μαζί του γι’ αυτό. Μπορεί να μην έχετε τις ίδιες προσδοκίες και μπορεί να μην πιστεύει ότι κάνει κάτι λάθος.

 

ζωδια Δίδυμοι
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε ακραία αντίθετες γνώμες πάνω σε ένα θέμα. Σήμερα, προσπαθήστε να το δείτε από την δική τους οπτική. Μπορεί να μην αλλάξετε γνώμη, αλλά θα τους κατανοήσετε καλύτερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Όταν εμπλέκεται η καρδιά σας σε ένα θέμα, μπορεί να σας είναι δύσκολο να δείτε την πραγματικότητα. Πάρτε μια πιο διανοητική προσέγγιση σε μια κατάσταση με το ταίρι σας σήμερα και θα βρείτε μια εύκολη λύση.

ζωδια Λέων
Αν η πρώτη σας προσπάθεια να κάνετε κάτι δεν αποδώσει, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Συζητήστε τις ιδέες σας με το ταίρι σας, μπορεί να είναι σε θέση να σας προσφέρουν ένα νέο τρόπο να δείτε τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε συνήθως κάτι σήμερα και δείτε πως αυτό θα επηρεάσει τη ζωή σας με το ταίρι σας. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να βελτιώσει το χρόνο σας μαζί.

ζωδια Ζυγός
Μια ξαφνική συνειδητοποίηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας σήμερα. Μόλις αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με διαφορετική ματιά, θα εκπλαγείτε από το πώς όλα φαίνονται να μπαίνουν στη θέση τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να έχετε μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε τα πράγματα στο σπίτι σας. Το να κάνετε μερικές αλλαγές μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ζητήστε τη γνώμη του ταιριού σας ή απλά κάντε τους έκπληξη με τις αλλαγές που κάνατε.

ζωδια Τοξότης
Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες ιδέες σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να έχει μια πρόταση που θα σας φανεί κάπως περίεργη, αλλά μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Μπορεί να έχουν βρει κάτι πολύ καλό.

ζωδια Αιγόκερως
Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι αρκετά καλά μέσα στη σχέση σας, μπορείτε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι δραστικό, αλλά μια μικρή αλλαγή εδώ κι εκεί θα κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Όταν μοιραστείτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας, θα εντυπωσιαστεί από την ευφυΐα σας. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε αλλά έχετε μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Οι άλλοι στρέφονται σε εσάς για έμπνευση.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα, όταν πολλές ιδέες για τη σχέση σας στριφογυρνούν στο μυαλό σας. Διαλέξτε ένα δύο πράγματα για να ασχοληθείτε και αφήστε τα υπόλοιπα για κάποια άλλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00