αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/12 Τρίτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 13/12 Τρίτη

ζωδια Κριός
Είναι η τέλεια ημέρα για να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Γιατί δεν μένετε στο κρεβάτι όλη μέρα μαζί με το ταίρι σας; Φάτε πρωινό στο κρεβάτι – και γιατί όχι και μεσημεριανό και βραδινό;

ζωδια Ταύρος
Έχετε δουλειά ή μια οικογενειακή υποχρέωση που πρέπει να κάνετε – και σκέφτεστε να πάτε μόνοι; Πάρτε και το ταίρι σας μαζί. Θα σας εξασφαλίσουν ότι κάποια από τα μέρη της ημέρας σας θα είναι διασκεδαστικά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε κάτι σήμερα. Ίσως η αναβλητικότητα είναι καλή κάποιες φορές… γιατί να μην αναβάλετε την απόφαση μέχρι αύριο; Θα είστε και οι δύο πολύ καλύτερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Κάτι απρόσμενο μπορεί να συμβεί στη σχέση σας – κάτι καλό. Θα ενθουσιαστείτε να μάθετε ότι η έξαψη ανάμεσα σας είναι ακόμα στα πάνω της. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια έκπληξη για να σας κρατά σε εγρήγορση.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας πρόκειται να σας πει κάτι σήμερα που θα σας εξοργίσει. Σταματήστε και σκεφτείτε – είναι πραγματικά μεγάλο θέμα ή είναι στην πραγματικότητα ασήμαντο; Το θέμα είναι: μην υπερβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Θα φαίνετε σαν να είναι όλος ο κόσμος απέναντι σας. Οι σειρές στην τράπεζα, η κίνηση, το καμένο φαγητό – τα πάντα. Πιάστε το ταίρι σας και βρείτε καταφύγιο μέσα σε μια όμορφη και κλασσική ταινία.

ζωδια Ζυγός
Τα άστρα λάμπουν πάνω σε όλα τα όμορφα πράγματα, όπως και σε σας και στο ταίρι σας. Γιατί να μην περάσετε τη μέρα σας σε μια έκθεση ή να κάνετε ένα υπέροχο πικ νικ μαζί; Περάστε καλά!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να είστε κάτι συγκεκριμένο σε αυτή τη σχέση. Ο πολυπρόσωπος, πολύπλοκος, υπέροχος εαυτός σας είναι τέλειος όπως ακριβώς είναι. Εξάλλου, το ταίρι σας σάς αγαπά για τις ιδιαιτερότητες σας!

ζωδια Τοξότης
Θα έχετε πρόβλημα να επικεντρωθείτε στις ευθύνες σας, οπότε αφεθείτε σε μια τεμπέλικη ημέρα και προσπαθήστε να μην ανησυχείτε. Δεν θα έχετε, ωστόσο, πρόβλημα να επικεντρωθείτε στον έρωτα – το ταίρι σας θα το λατρέψει αυτό!

ζωδια Αιγόκερως
Εφόσον οι προβολείς φωτίζουν τη δημιουργική σας πλευρά, γιατί να μην κατευθύνετε μερική από αυτή την ενέργεια στο ταίρι σας; Θα λατρέψουν το να είναι οι τυχεροί αποδέκτες που θα λάβουν κάτι που δημιουργήθηκε από αγάπη από εσάς, μόνο για αυτούς.

ζωδια Υδροχόος
Μια συζήτηση για αξίες επιβάλλεται τώρα. Μην αγχώνεστε γι’ αυτό τώρα, απλά μιλήστε ανοιχτά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς οι δύο είστε περισσότερο σε συγχρονισμό απ’ ότι πιστεύατε.

ζωδια Ιχθύες
Είστε ένα γενναιόδωρο και στοργικό άτομο απέναντι στους φίλους σας και το άλλο σας μισό. Αλλά γιατί είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας; Κάντε ένα διάλλειμα για να επικεντρωθείτε σε εσάς και να φροντίσετε πρώτο τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66