αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/08 Κυριακή

1369655715

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/08 Κυριακή

ζωδια Κριός
Κάντε τις δουλειές σας σε μικρές δόσεις σήμερα, έτσι ώστε να αποφύγετε να εκνευριστείτε με όλες τις λεπτομέρειες. Αν πιάσετε τον εαυτό σας κάποια στιγμή να βρίσκεται σε τέλμα, ένα μικρό διάλειμμα για να μιλήσετε με το ταίρι σας θα σας βάλει πάλι στο δρόμο σας.

ζωδια Ταύρος
Όταν νιώθετε καλά, φαίνεται. Πρέπει να νιώθετε υπέροχα τελευταία, γιατί λάμπετε! Δεν είναι να αναρωτιέστε που το ταίρι σας δεν μπορεί να περιμένει για να σας δει – δεν ήσασταν ποτέ πιο ελκυστικοί στα μάτια του!

 

ζωδια Δίδυμοι
Προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στο ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να πιστεύετε πως είστε απολύτως ξεκάθαροι, αλλά μπορεί και πάλι να παρερμηνεύει αυτά που του λέτε. Πάρτε το χρόνο για να σιγουρευτείτε πως σας καταλαβαίνει.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε όποια προηγούμενα πρότζεκτ σας δεν έχουν τελειώσει. Βάλτε το ταίρι σας στο παιχνίδι και σβήστε τα όλα από τη λίστα σας. Όσο πιο σύντομα τελειώσετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να περάσετε καλά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Για τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο για να μείνετε μέσα και να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Φτιάξτε ένα άνετο μέρος για τους δυο σας, και ξεχάστε τον έξω κόσμο.

ζωδια Παρθένος
Οι προηγούμενες ημέρες ήταν κάπως δύσκολες, αλλά τώρα όλα έχουν αρχίσει να αποκτούν νόημα. Η συμπεριφορά του ταιριού σας δεν σας φαίνεται περίεργη, τώρα που ξέρετε τι συμβαίνει πραγματικά.

ζωδια Ζυγός
Μην αφήσετε το άγχος να σας ρίξει εκτός ισορροπίας σήμερα. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας και μετά αφήστε τις πίσω σας. Δεν έχει νόημα να χαλάτε ενέργεια, σε πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο, αλλά αυτή τη στιγμή θα σας χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Αφήστε το ταίρι σας να σας φροντίσει εκείνο για λίγο. Νιώθει πολύ καλά όταν σας βοηθά να νιώσετε καλύτερα, οπότε μην αντιστέκεστε!

ζωδια Τοξότης
Μετά από μια αγχωτική ημέρα, που οι άνθρωποι σας κάνουν τρελούς, σας χρειάζεται μια εκτόνωση. Κάντε ένα μάθημα γιόγκα πριν γυρίσετε σπίτι, και θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να έρθετε κοντά με το ταίρι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Δεν είναι πολύ νωρίς για να μπείτε στις λεπτομέρειες του σχεδίου που κάνατε με το ταίρι σας. Είστε ικανοί να συγκεντρωθείτε σε περίπλοκα θέματα, οπότε φροντίστε τα τώρα και θα είστε έτοιμοι όταν έρθει ο καιρός.

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/08 Κυριακή

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Συζητήστε τις λεπτομέρειες ενός μελλοντικού σχεδίου που έχετε κάνει με το ταίρι σας τώρα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ενθαρρύνετέ το να μοιραστεί μαζί σας τις ιδέες του, έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι και οι δύο θα πάρετε αυτό που θέλετε.

ζωδια Ιχθύες
Μετά από κάποιες ημέρες που νιώθατε σαν έρμαια, αρχίζετε να νιώθετε και πάλι πως έχετε τον έλεγχο. Το ταίρι σας έχει παίξει ένα ρόλο στο συναίσθημα της ασφάλειας που νιώθετε, οπότε πείτε του πόσο πολύ η παρουσία του σας προσφέρει παρηγοριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia