αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/09 Τετάρτη

astrologia-22

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/09 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Προσέξτε την αχρείαστη επιθετικότητα σήμερα. Αν έχετε κάποιο θέμα με το ταίρι σας, ψάξτε έναν θετικό τρόπο για να το λύσετε. Αν είστε πολύ θυμωμένοι, μπορεί να χρειάζεται να πάτε μια βόλτα μόνοι σας για να ηρεμίσετε.

ζωδια Ταύρος
Κάτι διεγείρει τα αισθήματα ζήλιας σας σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να σας κατακλύσουν. Αν κάτι σας ανησυχεί πραγματικά, μην περιμένετε για να το αναφέρετε. Διαφορετικά, απλά αφήστε τα άσχημα συναισθήματα να περάσουν.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας μοιάζει με αίνιγμα κάποιες φορές και δεν είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνετε πως σκέφτεται. Ψάξτε λίγο βαθύτερα σήμερα και θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνατε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Βιώνετε όλα σας τα συναισθήματα με μεγαλύτερη ένταση από το σύνηθες σήμερα. Αν το ταίρι σας πει κάτι που σας στεναχωρήσει, δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Δεν ήθελαν να σας συγχύσουν.

ζωδια Λέων
Έχετε μπλεχτεί σε μια άσχημη κατάσταση με το ταίρι σας και τίποτα δεν φαίνεται να σας βοηθάει να τη λύσετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας για να σας κατευθύνει στη σωστή απάντηση σήμερα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αν δεν μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας, σιγουρευτείτε ότι είναι ρεαλιστικοί. Μιλήστε γι’ αυτούς με το ταίρι σας και δείτε εάν έχουν καμία πρόταση. Στοχεύστε ψηλά, αλλά διατηρείστε τα πράγματα εφικτά.

ζωδια Ζυγός
Εάν έχετε περιέργεια να δοκιμάσετε κάτι νέο, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το αναφέρετε στο ταίρι σας. Μπορεί να σκέφτονται το ίδιο και απλά να περιμένουν από εσάς να το φέρετε στη συζήτηση!

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε κατακλυσμένοι από κάτι που φαίνετε πέρα των δυνατοτήτων σας. Απλά κάντε το πρώτο βήμα και θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Με το ταίρι σας στο πλευρό σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Προσπαθείτε να κατανοήσετε την ευρύτερη εικόνα σήμερα, και ως αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεστε αφηρημένοι στο ταίρι σας. Δώστε τους ένα στοιχείο για αυτό που έχετε στο μυαλό σας έτσι ώστε να μπορούν να σας καταλάβουν.

ζωδια Αιγόκερως
Θα αποκτήσετε περεταίρω γνώση στο πώς δουλεύει το μυαλό του ταιριού σας σήμερα. Όταν θα κατανοήσετε καλύτερα το πώς σκέφτονται, θα μπορέσετε να κατανοήσετε και καλύτερα τις πράξεις τους.

ζωδια Υδροχόος
Κάντε κάτι για να νιώσετε κοινωνικά χρήσιμοι σήμερα. Αν μπορέσετε να κάνετε και το ταίρι σας να σας ακολουθήσει, ακόμα καλύτερα. Οι δυνάμεις σας σε συνδυασμό, μπορούν να έχουν μια βαθιά επίδραση σε κάποιον που έχει ανάγκη.

ζωδια Ιχθύες
Αν κάποιος προσπαθεί να σας χειριστεί σήμερα, πρέπει να σηκώσετε το ανάστημα σας. Το ταίρι σας είναι πάντα πρόθυμο να σας υπερασπιστεί, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει χαλάκι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia