αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/11 Δευτέρα

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 14/11 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Όπως και πολλά άλλα πράγματα στη ζωή, το τι παίρνεις από τη σχέση σου εξαρτάται από το τι δίνεις σε αυτή. Περάστε τις προσδοκίες του ταιριού σας σήμερα για να του δείξτε πως πραγματικά νοιάζεστε. Θα χαρείτε που κάνατε την προσπάθεια.

ζωδια Ταύρος
Εσείς και το ταίρι σας φαίνετε να είστε σε διαφορετικά μήκη κύματος σήμερα. Ο ένας από εσάς αποζητά κάτι δραστικό, ενώ ο άλλος θέλει κάτι λίγο πιο οικείο. Δουλέψτε μαζί για να βρείτε μια μέση λύση που θα σας κάνει και τους δύο χαρούμενους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να αποζητάτε διανοητική διέγερση. Καλέστε το ταίρι σας να δείτε μαζί μια ξένη ταινία που έχει πάρει καλές κριτικές. Το μυαλό σας δεν θα είναι το μόνο που θα διεγερθεί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Να είστε ευέλικτοι στα σχέδια σας με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να τα αλλάξετε την τελευταία στιγμή, αλλά αν έχετε τη σωστή στάση, μπορείτε να κάνετε το νέο σας σχέδιο ακόμα καλύτερο.

ζωδια Λέων
Μπορεί να νιώθετε πως δεν πάτε πουθενά σήμερα, αλλά έχετε υπομονή με τον εαυτό σας. Αφήστε τη δουλειά σας στην άκρη και επικεντρωθείτε στο ταίρι σας. Η σωστή απάντηση μπορεί να σας έρθει εκεί που δεν την σκέφτεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη σωστή προσέγγιση για το ταίρι σας. Και οι δύο έχετε διαφορετικά πράγματα που σας ταιριάζουν και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα κάνει και τους δυο σας να νιώθετε φανταστικά.

ζωδια Ζυγός
Γιορτάστε την διασκεδαστική πλευρά της σχέση σας σήμερα προτείνοντας μια βραδιά παιχνιδιού μαζί με το ταίρι σας. Το να παίξετε και να γελάσετε θα σας φτιάξει τη διάθεση για τις μέρες που ακολουθούν.

ζωδια Σκορπιός
Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να θέλει να δοκιμάσει κάτι που σας φαίνετε υπερβολικό, αλλά μην βιαστείτε να το απορρίψετε. Τι έχετε να χάσετε;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και δοκιμάστε ένα νέο μέρος σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας θα απολαύσετε την ατμόσφαιρα και την γνωριμία με νέους ανθρώπους. Αυτή η καλή ενέργεια θα σας ακολουθεί για κάμποσο.

ζωδια Αιγόκερως
Περάστε καλά απόψε, αλλά έχετε το νου σας και στον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας. Ρίξτε μια ματιά και βρείτε τι συμβαίνει δωρεάν στην πόλη σας και γίνετε δημιουργικοί!

ζωδια Υδροχόος
Θα έχετε μια εξαιρετική μέρα σήμερα και το ταίρι σας μόνο που θα είναι κοντά σας, θα αλλάξει και η δική του διάθεση. Κάντε σχέδια να συναντηθείτε σε ένα διασκεδαστικό μέρος σήμερα. Νιώθετε πολύ καλά για να μείνετε μέσα.

ζωδια Ιχθύες
Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες σήμερα, ειδικά αν το ταίρι σας είναι αυτό που τις προτείνει. Μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν ένα νέο μέρος σήμερα, οπότε ακολουθήστε τους αντί να παραμείνετε στα συνηθισμένα σας μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11