αστρολογικες προβλεψεις για δυο 15/11 Τρίτη

imerisies-22314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 15/11 Τρίτη

ζωδια Κριός
Έχετε ανοιχτό το μυαλό σας σήμερα και προετοιμαστείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο με το ταίρι σας. Ρωτήστε τους αν υπάρχει κάτι που θα θελαν να δοκιμάσουν. Είναι πολύ πιθανό να περίμεναν από εσάς να ανοίξετε το θέμα.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να έχετε όρεξη να κάνετε κάτι ασυνήθιστο σήμερα. Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας βγαίνοντας σε ένα μέρος που είναι νέο και για τους δυο σας. Μπορεί να βρείτε το νέο αγαπημένο σας μέρος.

 

ζωδια Δίδυμοι
Θα είστε πολύ ανοιχτοί σε νέες ιδέες σήμερα. Ζητήστε από το ταίρι σας να μοιραστεί ένα από τα αγαπημένα του πράγματα μαζί σας. Το να μάθετε τι συγκινεί τον άλλο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Χτίστε μια βαθύτερη σύνδεση με το ταίρι σας ψάχνοντας το φως μέσα του. Η αίσθηση της οικειότητας θα αυξηθεί καθώς προσπερνάτε το φυσικό και περνάτε στο πνευματικό.

ζωδια Λέων
Αντισταθείτε στον πειρασμό να κολλήσετε πάνω στο ταίρι σας σήμερα. Το να τους δώσετε λίγο χώρο μπορεί να τους φέρει ακόμα πιο κοντά σας. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια ανάσα κατά καιρούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να οργανώσετε το σπίτι σας και να βάλετε σε μια σειρά το χάος. Όταν η ζωή σας μπει σε μια σειρά, θα νιώθετε λιγότερο κουρασμένοι και θα μπορείτε να χαλαρώσετε ολοκληρωτικά και να απολαύσετε το χρόνο σας με το ταίρι σας.

ζωδια Ζυγός
Ενώ το να αγαπάτε το ταίρι σας είναι εύκολο, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για να κρατήσετε το ρομαντισμό ζωντανό. Πιάστε τον σάκο με τα κόλπα σας και δείξτε τους κάτι που θα τους κάνει να σταθούν και να δώσουν προσοχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Έχετε την επιθυμία να αλλάξετε λίγο τα πράγματα στο σπίτι, αλλά το ταίρι σας δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα. Συμφωνείστε με το ταίρι σας πριν αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι που τους επηρεάζει και εκείνους.

ζωδια Τοξότης
Ψάξτε δημιουργικούς τρόπους να εκφράσετε την έλξη σας προς το ταίρι σας σήμερα. Δεν πειράζει αν κάνετε λίγες χαζομάρες, δεν υπάρχει κάτι σωστό ή λάθος που πρέπει να κάνετε. Αν περνάτε και οι δύο καλά, κάτι σωστό κάνετε!

ζωδια Αιγόκερως
Αν έχετε κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή σας τελευταία, ίσως πρέπει να κρατήσετε και κάποια πράγματα ίδια, τουλάχιστον για τώρα. Το ταίρι σας μπορεί να εκτιμήσει τα οικεία σήμερα. Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα καινούρια.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Έχετε την ενέργεια και την επιθυμία να κάνετε τη σημερινή βραδιά αξέχαστη. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ταιριού σας μόλις το αποφασίσετε. Δεν μπορούν παρά να ελκύονται από εσάς.

ζωδια Ιχθύες
Πάρτε το σιγά σιγά σήμερα και επιστρέψτε στον εαυτό σας να χαθεί στα όνειρα του. Μια ήσυχη ημέρα που και οι δύο θα περάσετε χαλαρώνοντας και μιλώντας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia