αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/08 Τρίτη

zwdia-sex-tips

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/08 Τρίτη

ζωδια Κριός
Μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε σήμερα. Ξέρετε ακριβώς αυτό που πρέπει να πείτε για να κάνετε το ταίρι σας να δει τα πράγματα από την πλευρά σας. Φροντίστε να επιστρέψετε τη χάρη αργότερα και να ενδώσετε εσείς σε αυτούς – δίκαια!

ζωδια Ταύρος
Ψάξτε για αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να μένετε στάσιμοι μέσα στη σχέση σας. Ακόμα και τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Θα πρέπει να προσπαθείτε για να διατηρείτε τα πράγματα ενδιαφέροντα, οπότε διασκεδάστε το!

 

ζωδια Δίδυμοι
Θέλετε να είστε ρομαντικοί αυτή τη στιγμή και να εκπλήξετε το ταίρι σας με κάτι ξεχωριστό. Κρατήστε στο μυαλό σας πως δεν έχει να κάνει με το πόσα ξοδεύετε, αλλά με τη σκέψη που βάζετε στην πράξη σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η ζωή σας στο σπίτι μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα τις επόμενες ημέρες. Δώστε στο ταίρι σας λίγο παραπάνω χώρο, μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του που δεν είναι έτοιμο να συζητήσει ακόμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας σήμερα, ακόμα κι αν έχετε κάτι δύσκολο να πείτε. Όσο πιο σύντομα αντιμετωπίσετε το θέμα που σας κάνει να νιώθετε άβολα, τόσο πιο σύντομα μπορείτε να το καλυτερεύσετε.

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε τις παρορμητικές αγορές σας υπό έλεγχο τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να βοηθήσει αν κρατάτε στο μυαλό σας τα μεγάλα σχέδια που έχετε με το ταίρι σας. Το να αποταμιεύσετε τώρα θα κάνει τα μελλοντικά γεγονότα ακόμη καλύτερα.

ζωδια Ζυγός
Όλα θα μπουν στη θέση τους για να κάνουν αυτή τη μέρα καταπληκτική για εσάς και το ταίρι σας. Σχεδιάστε να φύγετε από τη δουλειά σας λίγο νωρίτερα και να χαρίσετε στους εαυτούς σας μια αυθόρμητη βραδιά έξω στην πόλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να μπείτε σε θέση να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις σήμερα. Συζητήστε τις επιλογές σας με το ταίρι σας για να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και έπειτα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας μπορεί να στραφεί σε εσάς για κάποια προσωπική συμβουλή σήμερα. Μην ανησυχείτε για το αν έχετε τις σωστές απαντήσεις, αυτό που θέλουν πραγματικά από εσάς είναι να μιλήσετε από καρδιάς.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Βάζετε πολύ ενέργεια στη δουλειά σας, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας βγάζει κάπου. Μοιραστείτε την ανησυχία σας με το ταίρι σας και μην εκπλαγείτε αν θα σας βρουν μια λύση που δεν είχατε σκεφτεί μόνοι σας.

ζωδια Υδροχόος
Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας πίσω από μια μάσκα επιφυλακτικότητας. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο, αλλά το ταίρι σας αξίζει να μάθει τι έχετε πραγματικά στο μυαλό σας. Το να τους πείτε τις ανησυχίες σας θα ελαφρύνει το βάρος από πάνω σας.

ζωδια Ιχθύες
Αποφύγετε να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στο ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να συνδεθείτε, αλλά ο κόπος σας θα αξίζει όταν θα καταλήξει σε μια πιο δυνατή σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις