αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/09 Παρασκευή

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/09 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Σχεδιάζατε την επόμενη μεγάλη σας κίνηση για κάποιο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να μπείτε στη δράση. Μιλήστε στο ταίρι σας για το τι έχετε στο μυαλό σας και να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις του. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

ζωδια Ταύρος
Έχετε την προσοχή σας σε πράγματα που δεν είναι όπως φαίνονται σήμερα. Όταν έχετε αμφιβολίες, μείνετε σε αυτά που ξέρετε. Ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας να είναι εκεί για εσάς και να είναι αληθινό.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν το ταίρι σας δεν ακούει αυτά που λέτε, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Σταματήστε να επιμένετε ότι έχετε δίκιο και ξεκινήστε να ακούτε την δική τους οπτική. Η απάντηση είναι εκεί για να την βρείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το στρες της ημέρας σας, σας το κάνει δύσκολο να απολαύσετε τη ζωή σας στο σπίτι. Αν δεν μπορείτε να αφήνετε τα προβλήματα σας πίσω, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο μετάβασης, έτσι ώστε να είστε σε καλύτερη διάθεση όταν θα δείτε το ταίρι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Νιώθετε την έμπνευση να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σήμερα και έχετε την ενέργεια για να την κάνετε πραγματικότητα. Μιλήστε στο ταίρι σας για το τι έχετε στο μυαλό σας και μαζί μπορείτε να θέσετε τα σχέδιά σας σε κίνηση.

ζωδια Παρθένος
Κάτι σας προκαλεί την αίσθηση ότι μένετε πίσω στους στόχους σας. Μιλήστε στο ταίρι σας για το τι θέλετε να πετύχετε. Μπορεί να είναι σε θέση να δουν την κατάστασή σας λίγο διαφορετικά και να σας κάνουν προτάσεις.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε καλή ισορροπία σήμερα και μπορεί να εύχεστε να είχε περισσότερες ώρες η ημέρα. Ενώ δεν μπορείτε να αλλάξετε τους όρους του σύμπαντος, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από το ταίρι σας.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας θα σας παρουσιάσει μια κατάσταση σήμερα, που σχεδόν θα φαίνεται πολλή καλή για να είναι αληθινή. Αλλά είναι, και είναι εκεί για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί στη στιγμή.

ζωδια Τοξότης
Αν ο παλιός τρόπος που κάνετε πράγματα δεν λειτουργεί πια, εξερευνήστε μια νέα προσέγγιση μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί μερικές προσπάθειες για να το πετύχετε σωστά, αλλά θα βρείτε κάτι που λειτουργεί και για τους δυο σας.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Αφήστε τους άλλους να έχουν τις μαύρες τους, ο δικός σας ιδεαλισμός θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη μέρα. Θα είστε σε θέση να οραματιστείτε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και το ταίρι σας και έπειτα να το κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια Υδροχόος
Η σύνδεσή σας με το ταίρι σας γίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Κάντε κάτι σήμερα για να γιορτάσετε τον ξεχωριστό χώρο που κατέχουν μέσα στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται κάτι περίτεχνο, απλά κάτι που να έχει νόημα για εσάς.

ζωδια Ιχθύες
Είστε ενθουσιασμένοι από τον τρόπο που σας κάνει να αισθάνεστε το ταίρι σας, αλλά δεν έχουν όλοι όρεξη να το ακούσουν με τρομακτικές λεπτομέρειες. Να είστε διακριτικοί με τον ποιον μοιράζεστε τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia