αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/11 Τετάρτη

zwdia-erwtikes-22-7-14

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/11 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Κάντε κάτι καλό για το κάρμα σας σήμερα και επικεντρώστε τη θετική σας ενέργεια στο ταίρι σας. Αφήστε τις πράξεις σας να αντικατοπτρίσουν την αγάπη σας γι΄ αυτούς και δείξτε με γενναιοδωρία τη στοργή σας.

ζωδια Ταύρος
Μην νιώθετε πως πρέπει να περάσετε τη μέρα σας μόνοι σας σήμερα. Αν δεν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας, δοκιμάστε να μιλήσετε με τους φίλους σας. Μπορούν να είναι καλοί ακροατές και να σας βοηθήσουν να μπείτε και πάλι στο δρόμο σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ανησυχείτε συχνά για το πώς σας βλέπει το ταίρι σας. Αντί να ανησυχείτε για τα αρνητικά, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι σας βλέπουν με την καλύτερη δυνατή ματιά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Σήμερα νιώθετε απόλυτα συγχρονισμένοι με το ταίρι σας. Ασχέτως με ότι κι αν κάνετε, φαίνεται πως και οι δύο σκέφτεστε το ίδιο. Χαρείτε αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό που σας συνδέει.

ζωδια Λέων
Ακούστε την καρδιά σας όταν παίρνετε αποφάσεις σήμερα, ακόμα κι αν η επιλογή σας φαίνεται να είναι η λιγότερο λογική. Μιλήστε στο ταίρι σας αν και πάλι νιώθετε μπερδεμένοι, έπειτα εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και προχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Μην εκνευριστείτε με το ταίρι σας αν νιώθετε πως λειτουργεί σε διαφορετικούς ρυθμούς από εσάς σήμερα. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε μόνοι σας και θα βρεθείτε και πάλι αργότερα.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί η προσοχή σας να αφαιρείτε εύκολα σήμερα, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε στο δρόμο σας με τις δουλειές σας. Αν χρειάζεστε κάποια έμπνευση, ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει. Το να δουλέψετε μαζί θα είναι πιο διασκεδαστικό.

ζωδια Σκορπιός
Εκπλήξτε το ταίρι σας δείχνοντας του ένα ταλέντο σας που δεν ήξερε ότι έχετε. Αν έχετε κάποια δεξιότητα που δεν την έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό, αναρωτηθείτε τι σας κρατάει. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά που έχετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ενδώστε στον πειρασμό να χαλαρώσετε όλη την ημέρα σπίτι με το ταίρι σας. Κάποιες φορές το να μην κάνετε τίποτα είναι η καλύτερη δραστηριότητα. Χαλαρώστε, αναπολήστε και νιώστε τη σύνδεση σας να ωριμάζει.

ζωδια Αιγόκερως
Βγείτε έξω και συνδεθείτε με τους ανθρώπους της κοινότητας σας σήμερα. Αν εσείς και το ταίρι σας δεν γνωρίζετε τους γείτονες σας, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Απλά το να χαμογελάσετε στους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά σας είναι μια καλή αρχή.

ζωδια Υδροχόος
Ρίξτε μια καλή ματιά στον λογαριασμό σας πριν κάνετε μια μεγάλη αγορά σήμερα. Είναι εύκολο να βγείτε από την πορεία σας, ειδικά αν βγαίνετε πολύ έξω με το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι υπέροχο σήμερα. Μια πολυτελής ώρα σε ένα σπα θα είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να περάσετε το απόγευμά σας, ειδικά αν το μοιραστείτε με το ταίρι σας. Θα χαλαρώσετε και οι δύο και θα προετοιμαστείτε για τη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11