αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/01 Τριτη

erwtikes-21-2

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/01 Τριτη

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε και να δώσετε δώρα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας με κάτι μικρό, αλλά που έχει νόημα γι’ αυτούς. Θα είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα μικρό δώρο που θα το λατρέψουν.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να έχετε τη διάθεση να φιλοξενήσετε σπίτι σας μια μικρή συγκέντρωση ή ακόμα και ένα μεγάλο πάρτι. Ό,τι κι αν κάνετε οι άλλοι θα σας λατρέψουν και τους δύο και μπορεί να νιώσουν ακόμα και λίγη ζήλια για το πόσο καλά τα πάτε με το ταίρι σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η εργασία σας, το σχολείο ή κάποια άλλη ευθύνη πρόκειται να σας κρατήσουν μακριά από το ταίρι σας περισσότερο από ό,τι θα θέλατε και οι δυο σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα είστε σε θέση να επανορθώσετε αύριο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η οικογένειά σας θα χρειαστεί την προσοχή σας και θα είναι αρκετά εύκολο να πάρετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από το ταίρι σας. Κάντε κάτι ωραίο γι’ αυτούς αργότερα για να τους δείξετε την ευγνωμοσύνη σας.

ζωδια Λέων
Μπορεί να είναι δύσκολο για τους δυο σας σήμερα να βρείτε λίγη ησυχία, καθώς οι διακοπές θα έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις. Θα νιώσετε σαν να ήσασταν διάσημοι, αλλά χωρίς τα προνόμια. Θα επιστρέψετε πίσω στο κανονικό πρόγραμμα αρκετά σύντομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Η ζωή είναι πολύ ωραία αυτή τη στιγμή και δεν θα θέλατε τίποτα περισσότερο από το να χαλαρώνετε απλά με το ταίρι σας και να μιλάτε για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να είναι καμιά σοβαρή συζήτηση, αν και μπορεί να πάρετε μερικές μεγάλες αποφάσεις.

ζωδια Ζυγός
Αισθάνεστε ήρεμοι και σε έλεγχο, οπότε ίσως χρειαστεί να είστε βράχος για το ταίρι σας αν περνούν δύσκολες στιγμές σε κάποια άλλη πτυχή της ζωής τους. Θα είστε σε θέση να τους φέρετε πίσω στην πραγματικότητα αρκετά εύκολα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Δεν είναι απόλυτα δίκαιο, αλλά ίσως πρέπει να πιάσετε απροετοίμαστο το ταίρι σας για να κάνετε την επόμενη μεγάλη συζήτησή σας. Πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα και θέστε επί τάπητος αυτό το ευαίσθητο θέμα ή γεμίστε τους με καλό φαγητό, ώστε να μην μπορούν να ξεφύγουν!

ζωδια Τοξότης
Οι άνθρωποι στη δουλειά ή στο σχολείο σας μπορεί να παίρνουν περισσότερο από το χρόνο σας από ό,τι θα θέλατε – και μπορεί ακόμη και να προκαλούν αδικαιολόγητα συναισθήματα ζήλιας στο ταίρι σας! Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

ζωδια Αιγόκερως
Θα θέλετε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο ή χρήματα για κάτι που είναι σημαντικό για το ταίρι σας και αυτό θα χρειαστεί ένα ορισμένο ποσό διαπραγμάτευσης. Θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο πολύ σύντομα.

ζωδια Υδροχόος
Γνωρίζετε καλύτερα από τους περισσότερους ότι η αλλαγή μπορεί να είναι κάτι απίστευτα θετικό, αλλά αυτό που βλέπετε αυτή τη στιγμή μπορεί να σας ανησυχεί. Συζητήστε το με το ταίρι σας και σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

ζωδια Ιχθύες
Είναι μια τέλεια, ρομαντική μέρα και το πιθανότερο είναι ότι το ταίρι σας θα είναι ανοιχτό σε οτιδήποτε κι αν προτείνετε. Ένα ήσυχο δείπνο ή μια βραδιά χορού μπορεί να είναι διασκεδαστικά. Κάντε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia