αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/08 Τετάρτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/08 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Ακούστε τι σας λέει το ταίρι σας. Όχι μόνο τα λόγια τους, αλλά και τη γλώσσα του σώματος τους. Σας δίνουν αρκετά στοιχεία για να καταλάβετε αυτό που χρειάζονται από εσάς.

ζωδια Ταύρος
Η αυτοσυγκράτηση είναι η λέξη κλειδί σας για σήμερα. Περάστε καλά με το ταίρι σας σήμερα το βράδυ, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε το ρυθμό σας, θα θέλετε να κρατήσετε τη διασκέδαση για όλο το Σαββατοκύριακο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν νιώθετε εξουθενωμένοι, θυμηθείτε πως δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. πείτε στο ταίρι σας τι χρειάζεστε. Αν τους το ζητήσετε, θα είναι πρόθυμοι να αναλάβουν όσα δεν μπορείτε να κάνετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς θέλετε να περάσετε το βράδυ σας. Αν είστε συνήθως εσείς αυτοί που αποφασίζετε, αφήστε τους να έχουν την ευκαιρία να κάνουν εκείνοι τα σχέδια.

ζωδια Λέων
Είστε σε καταπληκτική διάθεση σήμερα, οπότε καλέστε το ταίρι σας για μια βόλτα έξω στην πόλη. Έχει περάσει καιρός από τότε που δοκιμάσατε κάτι νέο, βρείτε ένα μέρος που μόλις άνοιξε και να είστε ανάμεσα στους πρώτους που το δοκίμασαν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Προσπαθείτε να ισορροπήσετε πολλά αυτή τη στιγμή. Αν το να κάνετε σχέδια σας φαίνετε σαν μία ακόμη αγγαρεία, καλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε μια χαλαρή βραδιά μέσα. Η αγκαλιά στον καναπέ μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική βραδιά τελικά.

ζωδια Ζυγός
Θέστε τον τόνο της ημέρας από νωρίς αφήνοντας στο ταίρι σας ένα ρομαντικό μήνυμα στο κινητό τους. Δεν θα μπορούν να σταματήσουν να σας σκέφτονται, το οποίο είναι ακριβώς ο στόχος σας. Μέχρι το απόγευμα, θα είναι έτοιμοι για τα πάντα.

ζωδια Σκορπιός
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε για να διασκεδάσετε σήμερα, αφήστε το ταίρι σας να πάρει την απόφαση. Ακόμα καλύτερα, πείτε τους ότι μπορούν να διαλέξουν ότι θέλουν και εσείς θα ακολουθήσετε χωρίς γκρίνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Τοξότης
Η πιο δύσκολη απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε όλη την ημέρα, θα είναι που να συναντήσετε το ταίρι σας για βραδινό. Κρατήστε το εύκολο κλίμα ζωντανό βλέποντας μια κωμωδία και αφήστε όλες τις έγνοιες της εβδομάδας σας να ξεχαστούν με το γέλιο σας.

ζωδια Αιγόκερως
Αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε το ταίρι σας να κάνει, σταματήστε να περιμένετε και κάντε την πρώτη κίνηση μόνοι σας! Σίγουρα θα πάρετε αυτό που θέλετε αν πάρετε το ζήτημα στα δικά σας χέρια.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Καλέστε το ταίρι σας να σας συναντήσει σε ένα μέρος που είναι νέο και για τους δυο σας. Προσαρμοστείτε μέσα στο καινούριο σκηνικό και κάντε διασυνδέσεις με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Θα απολαύσετε το να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και εκείνες του ταιριού σας. Και οι δυο σας έχετε διαφορετικά πράγματα που σας κεντρίζουν και υπάρχει ένα κοινό έδαφος που είστε και οι δύο χαρούμενοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις