αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/11 Πέμπτη

4772109676873

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 17/11 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό! Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα για να περάσετε λίγο χρόνο με το ταίρι σας, χαλαρώνοντας. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε, αρκεί να το κάνετε μαζί.

ζωδια Ταύρος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκτελέσετε μεγάλες ιδέες σας. Μόλις πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας μην εκπλαγείτε αν μοιραστεί τον ενθουσιασμό σας. Οι δυο σας λειτουργείτε σε απόλυτο συγχρονισμό.

 

ζωδια Δίδυμοι
Συμβαίνουν υπερβολικά πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, για να εστιάσετε σε έναν τομέα. Αποφασίστε μαζί με το ταίρι σας τι είναι πιο σημαντικό και για τους δυο σας αυτή τη στιγμή και δουλέψτε πάνω σε αυτό!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να σας είναι δύσκολο σήμερα να συγκεντρωθείτε σε ένα και μόνο πράγμα. Όταν το μυαλό σας θέλει να περιπλανηθεί, κάποιες φορές είναι καλύτερο να το αφήσετε να σας πάει όπου θέλει. Το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση αν είστε λίγο αφηρημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Μπορεί να δελεαστείτε από κάτι που φαίνεται νέο και συναρπαστικό, αλλά έχετε στο μυαλό σας πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η σχέση σας είναι κάτι αληθινό, χωρίς κρυφά κόλπα ή κενές υποσχέσεις.

ζωδια Παρθένος
Δεν είναι καλή ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Μπορεί να εκνευριστείτε με το ταίρι σας αν δεν είναι τόσο οργανωμένο όσο εσείς. Αφήστε τους λίγο στην ησυχία τους και δουλέψτε πάνω στην ολοκλήρωση αυτών που έχετε ήδη ξεκινήσει.

ζωδια Ζυγός
Αν νιώθετε εξουθενωμένοι σήμερα πάρτε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Μπορεί να μην έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά αν το ταίρι σας σας κάνει να χαμογελάτε κάθε μέρα, κερδίζετε το παιχνίδι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να γεμίσετε τα κενά στις λεπτομέρειες ενός νέου σχεδίου του ταιριού σας σήμερα, αλλά ο ενθουσιασμός σας θα σημαίνει πολλά γι΄ αυτούς. Προσφέρετε τις δικές σας ιδέες και μαζί μπορείτε να φτιάξετε κάτι καταπληκτικό.

ζωδια Τοξότης
Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν μπορείτε να πάρετε μπρος με τίποτα σήμερα. Το μυαλό σας είναι πιθανότατα κάπου αλλού, ονειρεύεται πιο συναρπαστικά πράγματα. Μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας να έχει υπομονή μαζί σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε πως παίρνετε πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες σήμερα και τα σημάδια που σας δίνει το ταίρι σας είναι δύσκολα στην ερμηνεία τους. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε να τα λύσετε όλα.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε σήμερα διχασμένοι προς πολλές κατευθύνσεις, με τους πάντες να θέλουν κάτι από εσάς. Ήρθε η ώρα να βάλετε πρώτο τον εαυτό σας, χωρίς να νιώθετε άσχημα γι’ αυτό. Το ταίρι σας θα καταλάβει.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι και έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή. Το να αλλάξετε την εμφάνιση σας είναι μια καλή αρχή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας θα σταθεί και θα το προσέξει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia