αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/01 Τετάρτη

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/01 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Θα χρειαστεί να περάσετε κάποιο χρόνο για να δουλέψετε πάνω στα συναισθήματα του παρελθόντος. Μπορεί να έχει να κάνει με το ταίρι σας, μπορεί και όχι, αλλά ούτως ή άλλως θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε.

ζωδια Ταύρος
Μην ανησυχήσετε αν το ταίρι σας συμπεριφέρεται λίγο παράξενα –το ένστικτό σας θα σας πει αν χρειάζεται να παρέμβετε. Η ισχυρή σας διαίσθηση είναι όλα όσα πραγματικά χρειάζεστε για να βγάλετε την ημέρα σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας λατρεύει την ελευθερία σας με τα συναισθήματά, αλλά κάπου κάπου χρειάζεται μια μικρή έκφραση για να καταλάβει ότι σημαίνει πολλά για εσάς. Ζηλέψτε ή γίνετε λίγο κτητικοί, μόνο για σήμερα – θα το λατρέψουν στα κρυφά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η καλή σας ενέργεια θα τραβήξει το ταίρι σας ακόμα πιο κοντά σας και θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάτσετε χαλαρά μαζί. Ο ρομαντισμός είναι το αποκορύφωμα της ημέρας και για τους δυο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο για να κερδίσετε την αγάπη του ταιριού σας σήμερα –θα πρέπει απλά να είστε ο εαυτός σας. Η φυσική σας ζεστασιά είναι το μόνο που ψάχνουν για τώρα και θα τους βοηθήσετε να φτιάξουν τα πράγματα στη ζωή τους.

ζωδια Παρθένος
Οι δυο σας πρέπει να βγείτε ραντεβού με ένα άλλο ζευγάρι ή με μια παρέα φίλων σας σήμερα –η χαμηλών τόνων κοινωνική ενέργεια θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και έτοιμοι για λίγο πολύ τα πάντα. Όμως, θα πρέπει να βρείτε και κάποιο ήσυχο χρόνο για να μείνετε οι δυο σας.

ζωδια Ζυγός
Η κοινωνική σας ζωή είναι σημαντική σήμερα, σε όσο μεγάλη κλίμακα κι αν θέλετε να το δείτε. Συστήστε το ταίρι σας σε οποιονδήποτε δεν έχει γνωρίσει ακόμη και επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Οι διαφορές ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα λυθούν όλες υπέρ σας –εκτός κι έχετε τη διάθεση να τους αφήσετε να κάνουν το δικό τους. Η δύναμή σας είναι εκπληκτική αυτή τη στιγμή και θα σεβαστούν την κρίση σας.

ζωδια Τοξότης
Οι διαθέσεις σας θα γυρίζουν σαν ανεμοστρόβιλοι σήμερα, αλλά θα πρέπει να μείνετε αληθινοί σε αυτές όσο μπορείτε. Μην πληγώσετε τα συναισθήματα του ταιριού σας, προφανώς, αλλά προσπαθήστε να μην τους αφήσετε να σας μπλοκάρουν, επίσης.

ζωδια Αιγόκερως
Θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα θέματα που έχετε μπροστά σας, ακόμα κι αν το ταίρι σας τα αποφεύγει αποφασιστικά. Να είστεδιακριτικοί, αλλά σταθεροί και βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο μαζί μέσα σε αυτό.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη καθημερινή ρουτίνα σας και να προσπαθήσετε να βάλετε κάποια εστίαση στη ζωή σας. Το ταίρι σας μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει, αλλά αν απλά σας αποσπούν την προσοχή, ζητήστε τους να μείνετε για λίγο μόνοι.

ζωδια Ιχθύες
Είναι η τέλεια ρομαντική ημέρα και νύχτα για εσάς τους δύο, οπότε βρείτε παραπάνω χρόνο για να μείνετε μόνοι, αν είναι δυνατόν. Ένα ραντεβού θα ήταν τέλειο, αλλά ακόμη και αν απλά χαλαρώνετε στο σπίτι βλέποντας ταινία μαζί, θα μπορούσατε να περάσετε υπέροχα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75